Impresionant. Daca sunt cuvintele si compozitia ta, continua sa le asterni pe hartie, merita. Daca sunt trairile si gandurile tale, iti spun, nu este chiar asa de intuneric.
E cam plin de clişeuri,nu sunt fanul expunerii confesiunilor,nu simţi ceea ce scrii,să te agăţi de o stare,dacă ai privi spre Pessoa ai observa influenţa între Kafka şi Baudelaire,nu am ce examina din punct de vedere literar iar calitatea melancoliei e globalizata,trebuie să cunosti si nu sa folosesti pesimism ca accesoriu.Ti-ar folosi de citit un Orbitor de Cărtărescu, un Lumea ca vointa si reprezentare de Schopenhauer, un Ecce Homo de Nietzsche etc etc.Mai ai multe de trait si de citit pana sa ajungi sa dai credibilitate scrierii tale
@Gaara: Seamănă cu Petrescu cum seamănă leuşteanul cu Einstein, sunt stiluri cu totul diferite între un supra-influenţat de Bergson şi ceva melancolie eminescian-adolescentină
Si eu scriu.-aduci a camil petrescu-carti ale caruia le-am citit cu dificultate si le-am apreciat din cauza stilului original, complicat si psihologic, desi observ ca tot mai multi tineri incep sa adopte acest mod de a scrie.este o lucrare ff buna,cu un subiect ce graviteaza,dupa parerea mea,in jurul naturii umane.te sfatuiesc insa sa nu mai postezi daca ai de gand sa iti publici gandurile prin intermediul vreunei edituri[si chiar daca nu vrei sa ti le strangi intr-un volum,presupun ca ai dori sa ramana cu semnatura ta]pentru ca s-ar putea sa descoperi, frunzarind cateva pagini intr-o librarie, ca unele randuri[poate chiar mai multe-spre exasperarea ta]sunt identice cu ce ai scris tu.bafta in continuare (:
Vreau pareri legate de literatura, daca considerati ca are o anumita substantialitate, sau daca macar premisele sunt bune. si da sunt cuvintele mele.