| Boo a întrebat:

Ati citit "O calatorie spre centru Pamantului"? Cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Cartea este, intr-adevar, foarte interesanta, dar mai interesant mi se pare faptul ca ai postat aceasta intrebare exact intr-un moment cand ceva a calatorit invers:dinspre centrul Pamantului spre lumea dinafara, si ma refer aici la eruptia vulcanului din Islanda.Intamplarea trezeste straniul sentiment ca planeta pe care traim e vie!

8 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Coincidenta, desigur, insa coincidentele sunt stranii uneori. Daca iti va veni vreodata gandul sa ne intrebi despre Vrancea si cutremurele ei, am sa iau aminte si masuri de adapostire! GLumesc, desigur, Spoofy, multumesc de fundita!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

DA. o recomand!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca nu stiai, Jules Verne a fost o sursa de inspiratie si pentru inventatori sau chiar oameni de stiinta care au trait 100 ani mai tarziu. Si filmele facute dupa romanele lui mi-au placut. Chiar o sa ma interesez de o lista cu elehappy

| Filly_6570 a răspuns:

Aveam vreo 14 ani si mi-a luat cam 8 ore sa o termin fara pauza. Am fost absorbit total, mult timp a ramas cartea mea preferata si totodata e prima carte de Jules Verne care mi-a trecut prin fata ochilor.

| Boo explică:

Dar nu mi-am dat seama...
nu am pus intrebare ca a erupt vulcanul alalaughing
da` e o coincidentalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesanta daca tinem seama de vremea la care a fost scrisa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 2-3 ani, citeam cu mare placere si interes aventurile lui Jules Verne. Da, printre ele s-a numarat si aceasta. happy

| rock.lee45 a răspuns:

Da e supeeer super