In Galati... ce frumos a fost prima dragoste, cand trupurile noaste se atingeau, lacrimile de iubire pe obraz alunecau, saruturile apasatoare ne oprea respiratia...toate astea s-au terminat odata cu vacanta iar in drum spre casa la radio era o melodie ce povestea o iubirea ingereasca"O LACRIMA PE OBRAZ" nu stiu de cine era cantata.imi aduc aminte, rascolesc trecutul si imi dau seama ce norocoasa am fost ca am putut trai o asemenea poveste de iubire
Gary Jules- Mad World- de un filmuleţ realizat pe melodia asta în şcoală, pe care intenţionez să-l public la un an de la terminarea liceului.
Vreau şi eu să ştiu după ce criterii a fost catalogat răspunsul meu de mai sus stupid. E doar o curiozitate.
Nu stiu melodii care sa-mi aduca aminte de clipe deosebite. In schimb asociez aproape fiecare persoana cu o melodie.
Lordi Hard Rock imi aduce aminte cand i-am batut pe vreo doi care ma inervau la scoala.
Da cum sa nu...melodia a fost odata-morandi imi aduce aminte de plimbarile tarzii prin Verona cu iubitul meu de mana cand ascultam melodia asta la nesfarsit. :X
fireangelica întreabă:
REKcode întreabă:
Kornelia33 întreabă: