Am multe citate favorite. Ăsta e unul dintre ele:
*Omul e înţelept, deştept şi priceput în tot ce-i priveşte pe alţii, dar nu pe sine.* (Gogol)
"Azi m-am imbracat in negru, pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine"(H. Malaele)
Mie personal nu mi se potriveste citatul asta, sunt de departe atat de narcisita. In schimb, m-a impresionat ingeniozitatea lui Malaele.
Menţine-ţi gândurile pozitive pentru că gândurile tale se transform în cuvintele tale. Menţine-ţi cuvintele pozitive pentru că ele se transformă în acţiunile tale. Menţine-ţi acţiunile pozitive pentru că acţiunile se transformă în deprinderile tale. Menţine-ţi deprinderile pozitive pentru că ele se transformă în valorile tale. Menţine-ţi valorile pozitive pentru că valorile se transformă în destinul tău.
Nu e favorit e doar creat de mine:'Son momentos en la vida ahi estos momentos en cual no necesitas pesnar, no necesitas sentir lo mismo, no necesitas para nada sentir porque ella te puede levantar a tres metros sobre el cielo hasta tu corazon empiesa de nuevo a sentir' inseamna 'Sunt momente in viata, acele momente in care nu trebuie sa gandesti, nu trebuie sa simti aceleasi lucruri, de fapt nu trebuie sa simti deloc, pentru ca ea/el te poate ridica trei metri deasupra cerului pana cand inima ta insepe sa simta din nou'(E un fel de tribut filmului A tres metros sobre el cielo)
Superb citat si super film...
"Voi urmari dreptatea chiar si prin foc, dar totusi, incercand sa ocolesc focul, daca se poate." (Michel Montaigne)
Buna! Acesta este un citat in limba portugheza
Eu não sei o que o amanhã trará.So deus sabe!/Nu stiu ce va aduce ziua de mâine.
Deci, Dumnezeu stie! (Fernando Pessoa)
Viaţa omului – un Everest pe care încearcă să urce tot felul de gânduri şi dorinţe.
Servus Roxy, unul dintre citatele mele favorite este următorul: "Dacă viaţa îţi dă lămâi, fă-ţi o limonadă." - Dale Carnegie.
Citatul tău de cine e scris/spus?
Apropo, dacă mai ai nevoie de inspiraţie, uite aici o listă de citate care îţi fac ziua mai frumoasă.
Unele lucruri se întâmplă o singură dată în viaţă. Nu contează cât de mult te vei strădui să le mai simţi încă o dată niciodată nu o să te mai ridici cu 3 metri deasupra cerului"
Kornelia33 întreabă: