Ca forma,traire poetica, stare de spirit transmisa, e foarte buna.Sunt unele imagini extrem de reusite:albul strapuns de o mantie cenita, statuia de arama a catedralei s.a.totul intr-o atmosfera ce tine de simbolism si sugerand un tablou impresionist. Poezia este foarte buna; poate putin cam prea apasata si neconvingatoare ideea de blestem.Pluteste in aer o nuanta de amenintatoare apocalipsa.Cred ca poezia ar castiga in luminozitate daca ai renunta la ea.Dar e doar o sugestie; poetul stie cel mai bine ce se petrece in sufletul sau.Ca o concluzie, poezia este excelenta.Mai asteptam si altele ca sa te cunoastem mai bine; pe tine si talentul tau.Numai bine.
Ai stofa, nu stiu ce sa zic de titlu, poate mai bine se potriveste "Eterna Tranzitie", dar stii tu mai bine.
Mie mi-o placut f.mult.
Ii frumoasa dar as spune ca titlul ar trebui sa aiba legatura cu anotimpul toamna
Imi place mult. Este extrem de expresiva. Daca tu ai compus-o, continua. Poate ca pina la urma nu vei fi un Eminescu, insa poate iesi ceva bun, de care multi sa se bucure.