WTF?! oameni buni. iubesc ocultismul dar nu sunt si batuta'n cap sa si cred in legendele astea. unele chesti sunt adevarate, dar prostiile despre bloody mary sunt doar niste speculatii stupide in zeci de variante de nu mai sti pe care sa o crezi. nu ma deranjeaza nimic la legenda, dar faptul ca toti tontii stau cu gurile cascate cand citesc povestea si faptul ca se inventeaza chestii gen:,, daca o strigi de n ori apare!'' ma scoate din minti >.
Mai stiti ceva eu am incercat dar parca asta-vara si eram in curte ziua mare cu mosul meu in fine nu s-a intamplat nimic dar am fost asa de proasta ca am incercat pentru ca...
in fine, de ce nu lasati spiritele sa doarma din cauza noastra, a oamenilor pe care le invoca eu una nu stiu ce sa cred... daca este adevarat sau nu
eu as vrea sa o ajut daca s-ar putea ...sa o ajut sa treaca dincolo dar na, poate neam imprieteni eu una cred ca ar fi de treaba daca te comporti frumos cu ea
Chestile astea sunt superstitii si sunt facute pentru americani pentru ziua curajului sau ceva de genu. Totusi nu incercati cine stie ce dracusor va mai apare in fata de va si socheaza... Se zice ca oglinda e a lui dracu si daca te uiti foarte clar la imaginea ta din oglinda observi ca e ciudata...
Si totusi eu ma intreb Bloody Mary are vreo legatura cu Titanic poate a fost si ea pe acolo...
Foarte tare chestia asta...
Toate legendele au un sambure de adevar
povestea fiind foarte controversata deoarece a fost transmisa prin viu grai
nimeni nu are suficiente dovezi ca sa stie exact daca e adevarata sau falsa
legat de datele stiintifice:
pot fi miscari de guvern
alibii solide
dar si scorneli
deci verdictul este unul
nehotărâtor
nu putem sustine un lucru fara dovezi plauzibile,sau macar traite
DE ACEEA E MAI BINE SA NU FACEM PE SMECHERII TOT TIMPUL,CHIAR DACA NU CREZI, TII PENTRU TINE
o simpla greseala schimba TOTUL
Si eu zic ca e mai bine sa nu...
pentru a preveni ceva sau pe cineva, lasa-i pe restul, nu face parte din turma, nu totdeauna e bine cum zic altii, nu ai de unde sa stii daca spun adevarul sau nu
sa stii ca e usor sa minti pe orisicine dar e mai greu sa spui adevarul
Eu chiar nu stiu ce sa mai cred mie imi este cam frica acum chiar credeti ca exista dar oricum eu nu incerc!
Dany...nu exista am pus si eu intrebari din astea si nu preas raspunsuri inteligente. puteai sa ma intrebi pe mess
Legenda Bloody Mary este doar o poveste inventata de britanici. Legenda a luat nastere din cauza unei regine(Maria Stuert parca)care a comis mai multe crime odioase in numele,, religiei'' aceasta fiind poreclita dupa aceea Bloody Mary
Nu fiti pampalai este doar o legenda.Cat despre poveste nu cred o iota! Un prieten de-al meu a incercat-o ca la carte da nu s-a intamplat nimic! Este o poveste cu care sa itii sperii prieteni!
Poate ca e poate ca nu e dar daca e esti dispusa sa risti?
iti spun eu cateodata e bine sa nu sti adevarul
Sa va zic ce am facut Eu cu prietena mea ( IN TABARA ) : noi am auzit de Bloody Mary si am facut chestia aia, la 12 noaptea! nu s-a intamplat nimic! nu este adevarat ...deci Nu exista
Ma bate gandu` sa incerc si eu, dar cred ca-mi irosesc timpul. Totusi, are vreo importanta la ce ora faci asta?
Pai..eu cred 50/5 si 50% nu cred. Imi e frica sa incerc pentru ca:
1) cand aprinzi lumina in baie la mine, trebuie sa iesi din baie pentru ca e pe hol intrerupatorul
2) daca inchizi usa la noi la baie e ff greu sa o deschizi pe dinauntru..deci eu practic nu am tupeu sa incerc
ScriptS3 întreabă:
Lavinia1998 întreabă:
Iubiree întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Duduc întreabă: