| deea1990 a întrebat:

Bona, ma numesc Andreea Adelina, si nu prea am idei de un model de id de messenger, ma poate ajuta cineva cu un model super fain, dar sa fie super!

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Deea-deutza; deea.cute.girl; deea-the-best; deea_bestgirl; deutza_sweet-love; deea_pinkheart; adre_adelina; adelina.angelheart; andreutza-frmushika; adelina-andreeadeea; andre.the.cool.girl; adelina-cherry. queen; deea-deea(numar)

5 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Buna! ade_deea
deea_dulcica
ade_fetitza_dolshe
andreea.adelina.(anul nasterii)

| RyugaHideki a răspuns:

Hmm.ai putea sa pui ceva simplu gen:
andreea_ (un numar oarecare.521...483.nu conteaza happy )
sau ceva in legatura cu starea ta de spirit, adelina_inocent_kid sau deea_sweet_kiss. ceva dragut. din moment ce ai 21 de ani (presupun...deea1990) ar trebui totusi sa pui ceva mai serios. Dar un id sweet e mai bine. mie unu imi place cand cineva are numele ei si un emoticon sau un cuvant finutz sau cuvantul punk =D

| Amaya a răspuns:

Sincer? Numele tău complet. Dacă eşti născută în '90, înseamnă că iei în calcul să te angajezi în curând, iar în CV vei trece şi e-mail-ul. N-ai vrea ca un posibil viitor şef să vadă o adresă de mail care să-l ducă cu gândul la o adolescentă, nicidecum la o tânără responsabilă. Deci andreeadelinanumedefamile@yahoo.com ar fi perfect.winking

| SunshiiiinexD a răspuns:

Deea.adee01
andre_pinky[si un numar]
ade_kitty[un numar]
deea_sweetangel
ade. loveyou

Nu prea am idei la ora asta big grin
Sper sa iti fie de folos raspunsul meu :*

| deea1990 explică:

Sincer,am doar 12 ani...dar oricum, imi plac cateva idei!