| elena99girl a întrebat:

A m un fel de problema. Sunt din targu mures si sunt cls a 8. imi place de un tip de cls a 9. si nu stiu daca si lui ii place de mine adica el m`a bagat in lista pe mess` ma ia in brate cateodata vb cu el pe mess si nu stiu ce sa cred si un sfat despre cum as putea sa il fac sa ma bage in seama mai mult. mentionez ca mie imi place de el. va rog mentionez ca nu pot sa ma uit in ochii lui si ma inrosesc si incep sa tremur si odata m`a strigat si a spus cel mai bun prieten sa imi spuna de ce tremura cand e langa mine dar eu am plecat nu stiu de ce cred ca m`am intimidat si mi-a parut rau dupa aceea. ce sa faccrying

Răspuns Câştigător
| puffika a răspuns:

Daca vrei poti sa faci haz de necaz sa-i spui ca iti era frig, sa nu-i spui adevaratul motiv.Si cred ca nu ar mai trebui sa iti fie rusine de el, ar trebui sa te obisnuiesti cu prezenta lui.

4 răspunsuri:
| robygabitzu1997 a răspuns:

Trebuie sa-i spui ce simti!
Succes!
Dai si o funda? big grin

| Alesia27 a răspuns:

Draga elena99girl, nu stiu ce sa zic, dar...sti, e cam complicat! Insa poti pur si simplu sa il iei intr-o zi deoparte si sa il intrebi daca si lui ii place de tine. Daca nu ramaneti prieteni. Daca da il inviti in oras sau il saruti sau, ma rog, tu stii mai bine! Succes! Apropo, daca zice nu, nu te consuma prea tare! Inseamna ca e un fraier! :-)

| vily a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa incerci sa fii tare deoarece, inteleg, probabil iti place foarte mult acel baiat dar, nu e singurul baiat de pe lume, si el e ca si tine, o persoana. Punandu-ti frau emotiilor vei putea sa-l privesti in ochi si vei putea, in cele din urma sa te controlezi si sa nu mai tremuri cand esti langa el.Eu iti doresc succes, si, ai grija, nu-ti trada emotiile prea tare. Unii pot profita de pe urma acestui lucru, chiar si prietenii.

| sunita666 a răspuns:

Hei bunabatting eyelashes

Poi daca ai observat ca el incearca sa se apropie de tine si prima data ai dat. o in baraa de data asta fa. l tu p ell sa se simta bine si da. ti o intalnire cu el,! Ca sa te placa fii amuzanta, vesela baietilor nu le plac fetele trista imbracate in ahine mulate un pic de decolteu parul desfacut si parfumeaza. te cea mai buna solutie va fi mort dupa tinelove struck! sper ca etam aajutatbig hug funditablushing! succes!