Se castiga bine la portetre, la Mamaia.Prof.nostru de desen spunea ca el castiga in doua ore 200€ si in rest statea la plaja, si astfel a ramas cazat 3 luni la un hotel.Acum e vorba si de putina munca ca sa faci ca la carte, ca oamenii vor cat mai frumos. Daca desenezi ca un copil fara sa stii aproape nimic, atunci nu da nici un ban.Era o vorba:Ca sa ai succes trebuie sa fii un geniu sau un sarlatan nerusinat, dar nu prea cred in asa ceva.Eu consider ca iti trebuie autorizatie.
Salut, nu cred ca-ti trebuie vreo autorizatie sa poti face desene pe fata copiilor. Fa-ti o pagina de facebook astfel lumea poate auzi de tine!
Cred ca este foarte frumos sa ai un asemenea talent. Dupa parerea mea ai putea sa incepi intr-un loc public sau la locul de joaca, parc, etc. Doar ca mi se pare ca iti trebuie autorizatie. In orice caz daca te pricepi foarte bine la desen poti face portrete pe care sa le vinzi, cred ca o sa castigi destul de bine.
Dacă ești interesată să faci niște videoclipuri haioase pentru youtube, s-ar putea să te ajut. Mai multe detalii prin mesaje pe privat.
Kornelia33 întreabă: