Ba fato, contul nu e permanent, dupa ce a trecut un an trebuie sa iei alt webkinz ca sa-ti innoiesti contul, cumparand o alta jucarie si trebuie sa bagi codul si mai prelungesti cu un an contul? Eu am cont si nu sunt saraca. Tatal meu e mecanic si nu cred ca vreti sa va spun cat castiga pe zi ca muriti de ciuda.Am un ursulet panda, o pisica siameza, un hamster mazin(de fapt mai muuuulti), un bischon(terrier alb, un leu caramel, un chihuahua, super-lucruri. Apropo sunt Sapphyra de la cealalta intrebare si am muuulti bani si in webkinz si in lumea reala.La mine ploua cu banii in casa si cu webkinzi.Si crezi ca te va crede cineva ca n-ai bani de o paine si de calculator ai? Nu suntem prosti cap-sec ce esti.Crezi ca te va crede cineva, fetitzo?
Ma da prosti ne mai crezi. deci ai bani de net calculator si tu nu ai bani de o paine?
Scz nu am jucarie dar pot sa le spun la cei care au raspuns pana acum ca ei sunt prosti ca nu trebuie sa ai neaparat calculator ca sa intri pe net poti pe un alt calculator care nu e al tau.succes!
Webkinz are Reduceri pana de Craciun! Nu Trebuie Ratat!
In Carrefour gasiti Acum:
-- Signature + Abonament Deluxe 3 Luni - 49, 90ron
-- Lil'Kinz - 12, 12ron
-- Mazin' Hamster - 29, 90ron
-- Webkinz - 18ron --
+++ Concursuri cu Premii Saptamanale &
& Revista Webkinz Romania care iti ofera un 2 Coduri de Animalute pe luna:
http://www.WebkinzRomania.Blogspot.com
anonim_4396 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: