| eu_2697 a întrebat:

Am auzit de la cineva, ca in Bucuresti la Palatul Copiiilor se pot face cursuri de arte? Daca stiti ceva detalii, va rog sa imi spuneti big grin. FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
| XtmCamiii a răspuns:

Buna :x
Cercurile de pian, de ceramica, de franceza-engleza, cercurile sportive sau cele tehnico-stiintifice, toate ii asteapta pe micutii talentati sa ii treaca pragul.
Palatul Copiilor, este o institutie unica in Europa si este subordonat Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Institutia a avut intotdeauna rezultate extraordinare, copiii obtinand premii la olimpiade nationale si internationale, ultimul exemplu fiind cel al lui Daniel Dumitran si Radu Berindeau care au castigat doua medalii de aur la olmpiada de informatica din Coreea de Sud.

Palatul Copiilor isi propune pregatirea copilului in colaborare cu scoala si familia si are ca scop dezvoltarea unor personalitati complexe, potrivit vocatiei si aptitudinilor fiecaruia.
iata un link uitete :
http://www.ghidul.ro/paco-cursuri-cultura/
mult sucCe's in continuare :x

1 răspuns:
| Diana_6909 a răspuns:

Poate te intereseaza dansul ca si el e o arta happy iti recomand cu mare caldura scoala de dans OneBeat. Ei au si o tabara in perioada septembrie! Chek it out