| mafi5 a întrebat:

Buna!
am citit informatii despre aura aboreala. vreau sa stiu cine sa interesat dar sincer cred ca nu prea ati cautat dar tot o sa dau fundita dar depinde cat de sinceri sunteti!

Răspuns Câştigător
| Pupily92 a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Auroră_polară

aici gasesti tot ce vrei sa stii.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"M-as vrea departe de-asezari, s-alerg/cu reni la poli pe-a vintului navala/si sa-noptez, veghind, pe-un iceberg/cu chipu-n aurora boreala/"sau aboreala sau cum ai spus tu.

| smaranditza a răspuns:

Draga aurius, cred ca afci o confuzie uriasa :ori vrei sastii despre aura, ori vrei sa stii despre aurora boreala.
revino cu lamuriri!

mira
| mira a răspuns:

Toata lumea cunoaste fenomenul. Poti sa-l vezi daca tastezi pe Google Imagini.

| thealchemist a răspuns:

"aura aboreala"?
n-am auzit de asa ceva, cind afli sa-mi spui, e nou pentru mine.

| anad a răspuns:

Exista aurora boreala "fenomen luminos spectaculos, care se produce pe cerul celor doi poli" sau aura "campul energetic care inconjoara si interfereaza cu corpul nostru fizic ". Care te intereseaza din ghiveciul pe care l-ai amestecat in intrebare?

| elena a răspuns:

Razi de noi...nimeni nu-ti va putea da informatii despre "aura aboreala", cat despre aurora boreala cauta pe net, vei gasi tot ce te intereseaza.

| andreiano a răspuns:

Ai mai postat o întrebare asemănătoare, doar că ai folosit altă combinaţie de litere; doar pe aia corectă nu o nimereşti.
Se scrie: aurora boreală sau aurora polară. Găseşti pe net o grămadă de informaţii, filmuleţe şi poze.