| Maariiaa a întrebat:

Bună.

Am foarte mult chef să desenez ceva, având în vedere că am talent la așa ceva, dar sunt în pană de idei și nu știu ce pot desena.
Aștept părerile voastre.

Dau fundă și voturi.
Numai bine!

Răspuns Câştigător
| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

Ce ar fi sa desenezi un cuplu? Sau o balerina. Sau incearca sa-ti faci un auto portret sau un portret. Sau deseneaza ceva artistica de exemplu un dragon.Sau deseneaza lumea ta.Fao exact cum ai dori tu sa fie.De exemplu:o cascada ded ciocolata, un rau de limonada, iarba din jeleu etc. Sper ca te-am ajutat. fundita?

26 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Uita-te pe geam si deseneaza ce vezi, sigur va iesi ceva foarte frumos.Bafta!

| InnocentSmile a răspuns:

Uite...poti desena pe o coala A5 un ocean in care sa se oglindeasca fata unei fete.succeshappy

| Coco2730 a răspuns:

Ai putea desena un camp de maci, o strada, un actor, o familie, niste oameni fericiti.

| Pufuleteeeee a răspuns:

Hey pai ai putea desena tot felul de portrete care mai de care...natura,haine...tot felul de fete din astea FASHION:))daca vrei iti las aici cateva likuri de la care te poti inspira
http://www.visualart.ro/......chment.php
http://farm4.static.flickr.com/3588/3451057611_0747b2a775.jpg

Sau uite un site unde lumea publica Desenele, de fapt asa numitele ARTE pe care le fac:) www.deviantart.com

fundita;)?

| Doublekillll a răspuns:

Si mie-mi place sa desenezhappy de obicei desenez portrete.dar cand folosesc acuarele desenez oceane cu valuri mari, stanci.o fata in asteptarea unui baiat, dragoni sau o vreme ploioasa ca acumbig grin
inspira-te din natura:X

| LemonCandy a răspuns:

Buna! Aici poti gasi mai multe idei. poti cauta orice.

http://www.alexielart.deviantart.com/

Bafta!

| SingleFlavor a răspuns:

Deseneaza un apus, cu un debarcader parasit, pe care se gaseste un om asteapta intr-un palton in picioare, sa vina "ea", dai si mie desenul :*

| basexcu a răspuns:

Deseneaza-ma pe mine big grin

| TeodoraMaria98 a răspuns:

Ai putea sa faci graffiti cu orice nume si unde nu e scris sa faci carouri arata super. Poti incerca sa faci desene in albe si negru pe care sa le retusezi.Desenează după natură, nu după poze. Învață și ceva anatomie și apoi anatomie artistică umană și animalieră, ex : Tratat de sculptură Constantin Baraschi vol 1 (a apărut în 2 volume, ), Anatomie artistică Gh. Ghițescu în 3 volume, ceva cărți de perspectivă.( Dacă vrei îți dau eu 2 cărți despre așa ceva, în engleză, în format pdf, pe un dvd,) și alte cărți care te învață să desenezi. Poți face copii după desene și tablouri făcute de pictori buni.

| laryssutzadlc a răspuns:

Pai du-te in parc si alege-ti un peisaj frumos. sau cel mai frumos,ce as face eu daca as avea talent,as crea o lume,as inventa personaje, cat mai ciudate, trebuie sa ai imaginatiehappy:*bafta!

| NickiMinaj a răspuns:

Cand desenam eu, pe vremuri, imi placeau mult caricaturile.
ai putea si sa incerci pictura, daca ai rabdare...

| KaleidoscopEmyLara99 a răspuns:

Si mie imi place sa desenez.De obicei ma inspir si desenez pe www.desenatori.ro.

| MariA00 a răspuns:

Buna! Daca ai talent cred ca poti desena si ceva mai complicat. Poti desena o fata pe banca intr-un parc care tine o floare in mana, o padure in care zboara multi fluturi, camera ta, o fata uitandu-se in oglinda, un curcubeu, lampa lui Aladyn, etc. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| love_1617 a răspuns:

Poti desena 2 indragostiti sarutandu.se...

| noName31020 a răspuns:

Pai.poti desena un peisaj de vara o floare niste gargarite... fluturi un barbat ceva de dragoste
numai bine

| Nuosamighicestiusernameulproasto a răspuns:

Pai,poti sa desenezi animale:papagali,caini,pisici,nu stiu... poti sa desenezi caricaturi(ale colegilor din clasa,ale tale) poti sa faci un portret al vedetei tale preferate,sau un autoportret. poti sa iti imaginezi un peisaj si sa il desenezi, poti sa desenezi lucruri fantastice de exemplu animale fantastice ca si pasarea de foc, poti sa desenezi valuri cu pesti sau poti sa desenezi copii care inalta zmee poti sa desenezi baloane cu aer cald poti sa desenezi lumea dinozaurilor sau in spatiu.cam asta imi place sa fac si iti recomand. Fundita?

| Cezaridkidk a răspuns:

Poti desena casa ta incearca daca ai talent si zi-mi daca ti-a iesit funda?

| Cezaridkidk a răspuns:

Sau poti sa iti imaginezi un animal inventat de tine si deseneazal funda?

| RockChick a răspuns:

Pai ai putea desena marea, in ea sa fie o sirena sau poti desena o campie plina de flori de toate culorile si multe altele. SUCCES!

| Deea99_4358 a răspuns:

O floare, o pasare un om un copil o vaza cu flori visul tau orice iar primele 4 daca le-ai mai facut incearca sa le faci detaliate. Sper sa-ti foloseasca

| ChPuCCa a răspuns:

Hey!
Si eu am talent la desen insa din lipsa de timp am cam neglijat acest hobby. Eu de obicei desenez dupa starea in care ma aflu. Adica uneori desenez portrete( am incercat chiar sa`mi fac autoportretul si am iesit cu cativa ani mai "batrana" big grin ), alteori desenez peisaje, iar uneori caut pe google imagini si incerc sa le "copiez" ca sa zic asa adica sa incerc saa le fac si eu. Rar mi se intampla sa vreau sa pictez, insa nu prea am rabdare. Acum depinde ce anume iti place. Pe mine ma incanta sa desenez chestii mai "emotionante".

| lovylove a răspuns:

Buna! am si eu talent la pictura, ai putea sa incepi desenul pe panza eu sunt pasionata de natura statica incearca sa realizezi si cladiri, peisaje, animale si chiar portrete nu te da batuta daca nu iti iese din prima tema la care nu te pricepi ff bine, poti sa te specializezi in toate mult noroc!winking

| TheAbcdxd a răspuns:

Uita-te aici:] http://www.desenez.net/

| lovejbg12506 a răspuns:

La fel si eu si mie imi place sa desenez si pot sa spun ca am talent dar poti sa desenez ceva in alb si negru un portret niste obiecte care nu se misca ex: aranjeasati pe o masa un mar un mar muscat cu un penar un pahar cu pensula cu creioane cu pixuri creioane s.a daca vrei lasa-mi id si o sa-ti mai zic )):

| Francu_Lidia_1958 a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru tine, numele tau real este maria nicolae?(doar intreb, de curiozitate)