| Căpșuni a întrebat:

Bună happy
Am și eu o temă la desen. Ora trecută ne-a scris pe tabla cuvinte care au o anumita legatura cu timpul si care ..cum ar veni au o forma. ( ceasornic, broasca testoasa (pentru ca traieste 300 ani), clepsidra etc. ). Dupa care am avut noi de scris niste cuvinte.și in final din ce am scris eu profa a zis sa fac un desen care sa aiba legatura cu : ceasornic, ceas solar și urs polar (pentru ca hiberneaza am zis eu).

Vă rog mult..imi puteti da o idee.Ce as putea sa desenez?

Răspuns Câştigător
| Dya963 a răspuns:

Niste ghetari pe care sta un urs polar, iar la fundal sa fie ceva intre noapte yi si, adica aproximativ jumatate de pagina noaapte, si jumae zi. Intre cele doua perioade deseneaya un ceas mare cu cifre romane, iar in mijlocul ceasului o clepsidra cu timpul aproape scurs happy Sper ca te-am ajutat :*

| Căpșuni explică (pentru Dya963):

Super tare. Mersi frumos. Abia astept sa vad cum o sa imi iasa

4 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Poti sa desenezi un gard, pe gard sta un cocos care se pregateste sa cante la ora 06:00 si faci un rasaritul soarelui, dar poti sa desenezi si un ceas care sa indice ora la care sa cante cocosul! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe un fundal albastru sa faci un ceas de ala cu cifre romane. Ca si cum ar trece timpul.

| Căpșuni explică:

Un desen care să conțină toate cele 3 cuvinte. inclusiv urs brun sad

P.S. Vroiam sa zic urs BRUN big grin