Http://www.ideaplaza.ro/felicitari-zi-nastere-la-multi-ani/
Uite aici niste idei!
Sper ca ti-am fost de autor, iubita!:*
Buna, poti sa faci felicitari cum vrei tu cu o aplicatie online, vezi aici http://www.panalu.net/2010/11/creare-felicitari-personalizate.html este gratuit iar la final faci un screnshot si o ai salvata pe pc
Prietenia este mai pretioasa decat DIAMANTELE
Comoara cea mai mare nu este nici aur nici diamante nici opere de arta nu se poate cumpara ci doar cu inima pastra. Cea mai mare COMOARA pe lume este PRIETENIA.
Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma! Nu promit sa te fac sa razi, dar voi plange alaturi de tine! Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma! Nu promit sa te opresc, dar voi fugi alaturi de tine! Daca itr-o zi ma cauti si nu iti raspund, vino! Poate am eu nevoie de tine!
Cel mai bun prieten e ca un trifoi cu patru foi greu de gasit, dar norocos daca il ai!
Prietenia nu tine de moda, nu e ceva ce se poarta sezonul acesta, nu se cumpara si nu se vinde - este insa cea mai buna investitie in aceasta viata!
Prietenia nu e un concept, nu e o notiune metafizica...prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei, e o promisiune nesfarsita, e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi.
Sa poti zambi senin in zilele cu furtuna
Cand soarele se ascunde si norii se aduna,
Sa poti iubi si atunci cand intalnesti doar ura,
Si-n inima si-n suflet descoperi numai zgura,
Zambeste si iubeste caci viata e un dar
Iar clipa nu asteapta si nu se-ntoarce iar.
eu zic ca sunt frumoase toate felicitarile care ti le'am zis sper sa iti placa