| zattaramarian a întrebat:

Buna,am scris cateva poezi si as vrea sa stiu cum pot sa autentific poeziile?(sa fiu sigur ca nu mi-le fura alti)

4 răspunsuri:
| ADRIANooN a răspuns:

Salut. eu pot sa te ajut in aceasta privinta deoarece si eu scriu poezii insa inca nu am reusit sa fac autentific(asa cum zici tu), dar urmeaza. Tot ceea ce trebuie sa faci este in felul urmator. mergi la o editura si ii intrebi cam cat te-ar costa un isbn(stiu ei despre ce e vorba) sau un issn si asta ar implica un efort mare deoarece vei avea nevoie atat de resurse financiare cat si de profesori de limba romana care sa ti le corecteze gramatical etc. intelegi? daca ai reusit si ti-a fost de folos ce ti-am raspuns te rog sa ma anunti si pe mine. poate colaboram. cu respect AdriaNooN

| ADRIANooN a răspuns:

Salut. eu cred ca pot sa iti dau niste idei in ceea ce priveste poeziile tale sper sa te ajute. si eu voi proceda la fel mai ales ca si eu compun poezii. Vei avea nevoie de profesori de limba si literatura romana pentru ati corecta poeziile si tu trebuie sa te interesezi la o editura costul sau cum sa procedezi ca sa-ti,, autentifici,, poeziile, sper sa iti fie de folos ce ti-am spus si de ai aflat ceva intreresant te rog anunta-ma si pe mine ca si eu sunt interesat. poate vom colabora. succes

| Wøodenpints a răspuns:

Nimeni nu fură poezii de la un agramat, stai liniștit.

| Siracuzia a răspuns:

Bună!

În primul rând, dacă sunt scrise la fel de incorect ca această întrebare, mulţi nici nu le vor citi până la capăt.
În al doilea rând, nu le postezi online şi gata! Le scrii frumos într-un caiet şi ştii sigur că de acolo nu le plagiază nimeni!