| Fαntαsy a întrebat:

Buna am si eu cateva intrebari care m-au bagat rau de tot in ceata. De ce studiem istoria romanilor? Cum vad istoricii inceputurile epocii moderne? Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| SilverEyes a răspuns:

Istoria romanilor (si nu numai ) o studiem din 2 motive.
1) Fiindca suntem romani si trebuie sa ne cunoastem istoria.
2) ( E mai mult un proverb dar e un raspuns bun pentru ) " Cine nu cunoaste si invata din istorie e obligat sa o retraiasca. Cat despre a doua intrebare nu stiu ce sa iti zic.

5 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Mie imi suna a tema pentru istorie.
Iar asta :
"Cum vad istoricii inceputurile epocii moderne?"
E 100% o cerinta dintr-un exercitiu.Si fata mea a avut tema asta.

| Decebal a răspuns:

De ce studiezi Istoria Romanilor!?, de oarece Romania ca tara, ce e ea fara de noi romanii? Un stat poarta numele poporului care traieste in el.Agresorii externi, marile imperii criminale ne pot numi cum vor ei, provincie, principat, ducat...NOI INSA NU NE PASA DE CEEA CE CRED EI! Noi am fost si suntem ROMANI pentru ca de milenii in sufletele noastre a incoltit ideea ca noi impreuna, munteni, transilvaneni, moldoveni, formam un singur trecut, prezent si viitor!

| Decebal a răspuns:

Inceputul epocii moderne pentru statul nostru nu a fost deloc unul favorabil, decenii de framantari politice, presiuni diplomatice externe. Cine oare nu-si aminteste de Mica Unire al lui Al. I. Cuza, de razboiul de independenta(1877 - 1878)de Grivita, Plevna, Rahova? Cine oare nu-si aminteste de acceptarea principelui strain, de proclamarea Regatului Romania, de primul razboi mondial, de Marea Unire a toata suflarea romaneasca din 1918? Copii studiati istoria, nu pentru scoala ci pentru voi, ca atunci cand veti fi maturi sa stiti adevarul despre istoria dramatica a neamului!

| SatanaInIzmene a răspuns:

Tocmai de asta studiezi istoria.Sa vezi cum vad istoricii inceputurile epocii moderne. Te-am luminat?

| JaneEyer a răspuns:

Simplu.Studiem istoria pentru ca avem posibilitatea sa evitam greselile trecutului.Nu prea stiu la a doua intrebare.

Întrebări similare