Depinde ce fel de jurnal, ca acum nu mai sunt cum erau cand mamele noastre erau copii. Poate fi un jurnal video sau unul obisnuit cu ajutorul unui caiet, studentesc preferabil.
Eu as opta pentru optinea cu caietul, deoarece mi se pare mai practica si mai putin plina de mine.
Pur si simplu cumperi un caiet de romana, daca vrei tu, si studentesc.Pe prima pagina scrii ce vrei tu despre tine, date personale. Iar de la a 2a pagina incolo scrii in fiecare zi, bineinteles scrii doar daca s-a intamplat ceva interesant, normal ca nu poti scrie ca ai fost la scoala si ca ai venit acasa si ai facut teme. Trebuie actiune sa se fi intamplat ceva interesant. si pagina ar trebui sa contina data, titlu (Dear Diary/Draga Jurnalule sau alte formulari preferate de tine) si text. Daca te-am ajutat, funda pls
Ei, daca vrei un jurnal, cumparati un caiet cu coperti cartonata pe care apoi vei lipi foi si vei putea desena pe ele coperta ideala jurnalului tau! Apoi ia o carte mare( gen dex) si decupeaza paginile cartii in forma jurnalului asa incat sa para a fi o carte dar cand vei deschide Dex-ul sa se vada jurnalul( e ca un fel de acoperire) Apoi incepi sa scrii in el lucruri despe tine si intamplari amuzante, mai putin amuzante, triste, etc funda?
Fa-ti un mai multe text document numindule de esemplui:Jurnal Pagina 1.si scrii in ele, sau cumparati unul. fundita? sau macar vot te rog.
Iti iei un caiet si un pix si incepi sa scrii.Ce e asa de greu? A si nu te deranja sa imi dai fundita ca nici nu am nevoie in plus fac alergie de la cei care imi dau fundite la intrebari de 2 ani! ha ha ha...
Emamuresan întreabă: