| fuckName a întrebat:

Am si eu o.problemabig grin...imi place enorm de mult sa desenez.dar.am cam putin talent.as desena intrunaa.dar.nu prea iese totul asa frumos...sad. ce as putea face :-s?

5 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Bună! Un singur lucru am de spus:exersand cat mai mult, te perfecţionezi.

| Bogdanux a răspuns:

Exersexi, exersezi si exersezi.Chiar daca la inceput ti se va parea oribil de greu, trebuie sa incerci mereu, asa te vei perfectiona.Cu putina teorie de inceput (depinde si ce vrei sa desenezi mai ales) si practica, vei putea sa realizezi, usor, usor desene frumoase.

| Muflă a răspuns:

Tot exerciţiul din lume nu-i destul dacă nu ştii CE şi CUM trebuie să faci. Tutoriale, lecţii de desen, trebuie' să le devorezi pe toate. Încearcă să te iei după poze sau desene mai bune ca cele pe care le faci tu (dar nu le posta nicăieri, n-au fost ideile tale), "fură" meserie de la artiştii care îţi plac, ciordeşte paleta de culori de unde-ţi place ţie (eyedropper-ul e prietenul tău) şi încearcă să foloseşti guidelines în loc să desenezi totul direct.

| Simpluuu a răspuns:

Intai fa o pagina plina cu linii drepte ( orizontale, verticale, diagonala, mici si mari) apoi fa o pagina doar cu patrate, dreptonghiuri, triunghiuri, dar si ovale, cercuri si alte forme geometrice.
dupa ce inveti sa faci aceste lucruri e maiusor pentru tine.
mai trebuie sa faci o jumatate de pagina de inimioare si stelute ca sa poti invata mai repede sa fii cae mai buna la desen din toata clasa.
cercurile de ajuta la : Soare, Pamant, mingi ...etc
ovalele la : anumite tipuri de flori si la mai multe obiecte din casa dar cateodata si la pietre.
inimile mai pot fi utile la : petalele unei flori, ochii unui anima\ om indragostit etc
stelele la : cerul instelat si modele in care sunt folosite stelute.
Aper ca te-am ajutat si daca doresti poti sa imi dai funda. Am facut pariu cu o fata ca fac 30 funde pana la Craciun!

| TangerineP a răspuns:

Iti propun sa te antrenezi in permanenta si mana se va da la desenat)iti vor fi de folos si niste cursuri)
dar sa stii ca daca desenezi in creion are importanta majora tipul de creion; deci sunt 2 clase de creioane:H-tare si B-moale
cu cit mai mare nr lor cu atit mai tari sau mai moi sunt)
si pensulele au importanta...de la ft subtiri pentru liniile delicate si alea late pentru portiuni mai mari)
succese; D