Fa-ti un blog si promoveaza-le acolo,costul e zero,dar cel putin poti oferi oricui o idee despre ce esti in stare sa faci.
Nu pune preturi,declara-le "de vanzare",cu preturi in limita bunului simt.
Fa-ti niste carti de vizita cu numele tau,ocupatia de pictor,numarul de telefon si adresa de blog si imparte-le peste tot,e o investitie care poate da roade.
Incearca,alte idei nu imi vin pe moment, dar nu poti sti niciodata, daca nu incerci!
Iti tin pumnii!
Nu pot sa ti urez decat succes. Idea sa pui lucrarile pe deviantart e cea mai buna.
Pe langa blog, poti sa iti faci si o pagina de facebook cu lucrarile tale. Promoveaza-le cat poti in mod gratuit. Cauta site-uri unde poti sa postezi anunturi gratuite. Pune acolo numarul de telefon si o adresa de e-mail. spune-le prietenilor si rudelor. Arta e apreciata oricand. Succes!
De obicei un tablou abstract este de apreciat intr-o locuinta moderna... acum daca ar merita sa cheltui ceva bani pe creerea unui mediu propice sa le vinzi este cam greu in ziua de azi (si poate dupa cum sti artistii intodeauna au dus-o greu pe plan material).
Ce iti pot recomanda este sa iei legatura cu o galerie de arta dintr-un oras mai mare si sa vezi daca poti organiza un fel de vernisaj unde daca ai noroc va participa lume multa si sa iti faci la inceput 'reclama' ca sa zic asa. Daca ai si mai mare noroc ai putea gasi cumparatoriimediat dupa acel vernisaj Succes in ceea ce faci!
M-am gandit si eu la asa ceva sa zicem.dar pe net, pe site-uri etc.sa-mi fac o are cum reclama ar mai fi o varianta dar am vazut destul de mult sa zicem (artisti) cu tablouri la vanzare etc dar ei au niste preturi destul de piperate pe langa cum asi dori eu sa le pun... si ma gandesc poate poate. si sunt destul de ne hotarat. ati multumesc pentru raspuns cu respect AGeorge
Uite acum mi-a venit o idee:
fa-ti un cont pe deviantArt care este un site unde artistii din toata lumea isi 'expun' ca sa zic asa lucrarile si de asemenea le pot si vinde. Este pentru inceput un mod bun de a-ti face reclama si poate iti gasesti si niste cumparatori care pot sa fie din tara sau de dincolo
MihaiAndronic întreabă: