| georgica112 a întrebat:

Buna am terminat de scris o carte intitulata "Intre rasarit si apus". Acesta este blogul meu http://pascalgeorge.blogspot.com.O scurta prezentare: În cartea mea de debut este vorba de un tânăr ce se trezeşte din moarte clinica si care încet se întoarce la viată numai ca işi da seama de multe lucruri ce au legătura cu el şi mama sa, trăind o dramă interioară acesta continuă relatia cu Eva, iubita lui.
Realizând puterea timpului, cuvintelor si a fiecărui gest făcut in trecut şi în prezent acesta nu reuşeşte sa revină la traiul ce il avea inainte de a ajunge la spital şi singurul ţel este sa o păstreze pe Eva langa el.
Va reuşi să aibă o relaţie perfectă? Va putea sa isi înfrunte teama de a trăi simţind vinovăţia? Va uita prin ce a trecut impreună cu mama lui? Acceptă realitatea cu bune şi rele?
Credeti ca ar prinde la public? Astept sfaturi si parerei! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Yannku a răspuns:

Doar fa-o! incearca sa ai o personalitate puternica! Ai in tine un talent si sunt sigur de asta! scoate-l la iveala! mult succes in continuare!

2 răspunsuri:
| noi3 a răspuns:

Cand scrii ceva, de ce te gandesti "sa prinda la public?
nu devenii curva scriitoare, te rog happy

| Kissmeagain a răspuns:

Ai talent, Ralu.Eu iti urez succes.Nu incerca sa scrii ceva care sa prinda la public.
Stii ca am vorbit odata despre ceea ce vreau sa scriu si eu? Uite...eu imi rog prietenii sa citeasca doar pentru un sfat, nu pentru a castiga public.Atata timp cat o scrii din inima, e perfecta.