"Anotimpurile adolescentei" - vol. I
"Anotimpurile adolescentei" - vol. II
"Anotimpurile adolescentei" - vol. III
„Dacă ai plecat, nu te întoarce!" Doina Iovanel Spineanu.
poti chiar sa le comanzi de pe siteul scriitoarei http://doinaiovanelspineanu.ro/coperti.html
sunt romane de actualitate cu tineri de varsta noastra, cu problemele noastre, cu internet, role, muzica, iar daca esti din Severin in romanele ei o sa descoperi locurile preferate ale adolescentilor de aici!
Iti recomand aceste carti!
Citeste ceva despre pubertate adolescenta sigur te intereseaza sau un roman iti dezvolta mintea si te fac sa citesti mai repede dar daca citesti iti dau un sfta citeste cu atentie sa vezi despre ce este vorba
Depinde ce fel de carti iti plac...am tot 14 ani .si...ca.lectura de adolescenti mi-a placut "zodia indragostitilor" pentru ca e scrisa si din perspectiva unui baiat si din perspectiva unei fete. Destul de mult mi-a placut si "11 minute" sau "prajitura de la ora 11"(dar asta mi s-a parut un pic cam copilaroasa...adica am citit-o pe la 13 ani si eram ceva in genul "dc n-am citit-o acum vreun an? mi sar fi parul mai buna") o carte .nu stiu.mai cunoscuta.ar fi (dupa placerile mele) "Mara" iar cartile care imi plac mie in mod special(ador romanele poltiste) sunt "fortareata digitala","cei 5 purcelusi" si toata seria Maigret de G Simenon