Pentru inceput, o piesa de teatru scurta, de 30 de minute ia destul de putin spatiu de scris- chiar 10 - 20 de pagini si doar pentru ca textul trebuie sa fie imbinat foarte mult cu miscarea scenica si interpretare. Drama pare mai usor de scris, deoarece la comedie poti sa dai intr-o latura a penibilului, cat despre subiect. aici poti sa alegi de la o proprie teorie a ta, pana la cresterea ierbii, culoarea fericirii sau orice altceva. Nu am inteles foarte bine daca tu vrei ca piesa sa aiba ca subiect parerea altora sau ca altii sa iti dea cu parerea asupra subiectului. Incearca sa scrii ceva fresh, light, ceva din care ai trait, mai ales daca vrei sa pui in scena, deoarece si banalele roluri de mama sau tata sunt foarte greu de jucat! Sper ca ti am fost de folos. Mult succes!
Pai as scrie una medie(1h+) si ar fi o comedie-romantica.
De ce as scrie comedie-romantica, pentru ca parerea mea la o piesa de teatru e frumos sa fie si suspans sa fie si ceva de ras si dragoste.
Sper ca am putut fi de ajutor si iti doresc mult succes cu piesa.
Pai de fapt eu incerc sa fac una si e mai mult drama.Cam 30 min
Pentru ca nu prea am cum sa o lungesc.am nevoie inca de replici. Oare nu ma poti ajuta?:-s
Nu ma puteti ajuta? Am o intrebare la aceasta categorie si as fi recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati
Am ales drama pentru ca pot zice ca e mai usor.nu prea mai am acum inspiratie sa continui si as avea nevoie maine de ea. Ajutor!
Duduc întreabă: