| AAandreeaAA a întrebat:

As dori sa va intreb : pentru. voi, fratii sau surorile sunt enervante? dar daca aveti ca surioara sau frate o jucarie bebelus?

3 răspunsuri:
| Genesis29 a răspuns:

Depinde fiecare are un stil. cand sunt mici fratii sau surorile sun foarte enervanti/enervnate da r si dragalasi. Iar cand sunt mari nu exista posibilitatea sa nu te crti cu el/ea.

| catty443 a răspuns:

Pai, cred ca mi-ar placea sa am o sora mai mare.cu un an sau doi, maxim 3.am o verisoara cu 3 ani mai mare decat mine si cred ca mi-as si dorit sa o am ca sora.am si doi verisori, unu care e acum la facultate ( eu la generala ) si ma inteleg bine. iar cu verisorul meu mai mic la fel.Acum,depinde doar de temperamentul tau sau temperamentul fratelui tau /surori tale. Daca ar fi o jucarie bebelus, nu cred ca m-ar deranja deloc.

| madu02klass a răspuns:

Sunt enervanti fratii cand sunt mici pentru. ca primesc mai multa atentie si lor li se da mereu dreptate. Daca esti si tu mica vei prinde putina ciuda, oricum toate certurile, o sa realizezi mai tarziu ca sunt banale. Cand vei creste te vei intelege bine cu fratele sau sora ta. Trebuie sa lasi de la tine si totul va fi ok. O sa ai gria de el sau ea si o sa va iubiti.Ai mereu nevoie de o persoana care sa te inteleaga. La mine la fel sa intamplat.Eu nu stau cu fratele meu si ii duc doruwinking