Nu te supara pe mine dar nu prea cred ca ti-ar da cineva codurile pentru. ca ei dau baini pe acele animalutze care au coduri.Cumparatzi animalute cu cod (speciale) si vei avea codsi nu sunt ff scumpe. Cele mai ieftine sunt 20-25 lei
Bafta!:*
Fara suparare, dar nu ti se pare ca vrei cam multe? acum zau! nu vrei sa iti luam si casa, si masina, si piscina.acum nu te supara, dar asta e adevarul. daca vroiai neaparat, sau ti se parea scump cereai 1 nu 1000 si cereai de care o fi.asa daca mai ai si preferinte...nu vei primi niciodata... dar daca vrei sa te joci webkinz esti un copil, asa-i?
iti pot da cateva idei:
incearca sa faci ceva in casa pentru a primi bani
ai grija de copiii mai mici decat tine ai prietenilor de familie sau ai vecinilor
sau pur si simplu economiseste propria alocatie!
de ce e asa greu?
Sincer, ai cam multe pretenti! E ceva de genul- " imi da si mie cineva un cont deluxe cu fff multi bani si multi webkinz si cu multe lucruri exclusive?". Te rog, fara suparare, dar esti cam pretentioasa! De altfel, oameni care isi cumpara webkinz nu dai banii pe ele ca sa ti le dea tie ca ii implori tu si ca le dai nu stiu ce funda. Mai bine renunta, pentru NIMENI nu va fi atat de naiv incat sa-ti dea toate astea!
Da km multe vrei... spune-i unei prietene sati aduca d ziua ta sau economiseste bani pentru 1 webkinz
N-o sa gasesti chestia asta.folosit poate da, dar nefolosit nu cred.nimeni n-ar face asta.
daca ai vrea webkinz mai bine fa-ti uncont de proba sau cumparati unu. ori poate gasesi uncod pierdut pe jos, un prieten a gasit si la luat.
Am un cont dar nu cu cod secret numai contul il am atat... il vrei lasa un mesaj pe privat
Scuza-ma ca iti zic dar esti ca prea pofticioasa vrei sati cumparam noi webkinjiastai culmea strangeti si tu bani si cumaparti unul ca nu-i greu si sa stii daca era unul poate ca iti dadea cineva ceva dar tu vrei sa cheltuim bani pentru tine in + nici nu te cunoastem si tu vrei sa cumparam noi webkinji pentru tine mai bine ne luam noi webkinzi pentru noi decat sa iti luam tie adica daca erai saraca chestii din astea poate eu tias fi luat unul dar pe bune acum vrei prea multe si sti cum se numeste chestia asta: rasfat esti rasfatata fitoasa etc. scuza-ma ca iti zic dar nu crezi ca ai scris o prostie aici?