| anutzica001 a întrebat:

as vrea sa citesc o carte si nu prea stiu as vrea mai mult o comedie dar una pe care ai citit-o si tu ca sa fiu sigura ca e buna

10 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

țara lui bulă.e f bună.

| annaliana a răspuns:

Citeste "Pacala","Amintiri din copilarie".

| filipm2001 a răspuns:

Ce zici de Caragiale?

| AiDuTzA a răspuns:

Hhmhappy nu exista carti numai de comedie. ce am citit eu si era in gen cum vrei tu: Ciresarii ( intamplarile sunt mai amuzante), de la Moony Witcher: Nina(sunt 4 volume) mie mi'au placut toatelaughing dar in toata cartea nu e numa despre comedie si nahappy si de la Harry Potter sunt faze amuzantelaughing nu prea stiu, eu am citit carti cu vrajitoare si din astealaughinglove struck

| grimreaper_9745 a răspuns:

De veghe in lanul de secara.

| katy a răspuns:

Ghidul nesimtitului, o gasesti si pe net

| ღAnonimღ a răspuns:

Hector Malot - Singur pe lume. Nu e comedie, dar e foarte forte frumoasa. Am plans la acesta carte. Mi-a placut extraordinar de mult. Mai ales finalul...

| deedeetzi a răspuns:

Viata secreta a lui Evie Hamilton de Catherine Alliott
Juranul lui Bridget Jones; Jurnalul lui Bridget Jones: La limita radiunii de Helen Fielding
Ambele din Colectia Chic happy

| elena_2091 a răspuns:

Citesti o carte care te reprezinta de exemplu vrei sa citesti o carte de actiune cand tu esti genul romantica

| dydy_9354 a răspuns:

Ai incercat teatru? Eu iti recomand William Shakespeare, teatru: Visul unei nopti de vara, Mult zgomot pentru nimic (asta e cea mai buna dupa parerea mea), Imblanzirea scorpiei.