| Cineva! a întrebat:

As vrea sa donez niste carti! Sunt ceva mai vechi. dar as vrea sa le donez.sa le dau unor 'persoane' care au nevoie de ele si care nu si le permit.(cum ar fi. celor din mediul urban). Unde sa ma duc?

Răspuns Câştigător
| amanda33 a răspuns:

Ai dreptate. mediul urban e mai sarac in cultura decat cel rural. la moda e pc-ul consola si plasma. daca nu mai e hi5 e facebook si nimeni nu mai citeste sad

iti dau un sfat: nu o sa aprecieze lumea in ziua de azi o carte, fie ea si gratis. mai bine le vinzi pe okazii. cineva care cauta un titlu cu disperare il va gasi mai usor la tine, gratie motoarelor de cautare

4 răspunsuri:
| Jeny1 a răspuns:

Eu le-am pus un,, bilet de călătorie´´care începe așa :,, Sunt o Carte liberă! Cineva m-a eliberat.Acum e rândul tău să mă citești și să-mi dai drumul iarăși. Te rog, lasă-mă să călătoresc dacă nu-ți mai sunt de ajutor. Mulțumesc!´´Poți să arunci o privire pe blogul meu, printre primele articole ai să găsești și fotografii, http://cartilibere.blogspot.com Eu am un raft, într-un magazin, unde le las, dar le poți lăsa și la bibliotecă, pe o măsuță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti prostii amanda! un sarac nu sta pe okazii! daca tot vrei sa donezi ceva si sa ajuti cu adevarat, atunci ofera si tu ceva haine sau electronice mai vechi care sunt de folos cuiva. nu stiu daca un sarac are timp sa citeasca, ce crezi ca omul ala are timp sa stea sa citeasca carti de 15 ani? fii putin realista si nu mai gandi ca o planta. e mare pacat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai gasit cui sa dai cartile asociatia de care ma ocup ar fi bucuroasa sa le primeasca... treimea@gmail.com

| zapacitadeni a răspuns:

De preferabil sa te interesezi de o familie mai saraca...sau chiar la o casa de copii. Depinde si de tine cui ai vrea sa le donezi.