anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa va pun o intrebare :::va veni sfarsitul lumii? cand? si de ce? va rog sa-mi spunetii sunt foarte curioasa!

Răspuns Câştigător
| Tequila a răspuns:

Va veni sfarsitul lumii? - Odata si odata toti oamenii mor.
Cand? - Cand Dumnezeu va crede ca suntem pregatiti
De ce? - La un moment dat toti se duc pe alta lume. ^^
Aceste abrevie cu 2012 bla bla sunt scoase la nimereala de oameni.

9 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Tu intrebi pentru ca esti curioasa sau ca sa te pregatesti? laughing
Ce intrebari idioate pot pune unii laughing si la sectiuni aiurea!
Asta mergea la Trivia-Amuzante!

| Bylok a răspuns:

Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.Pana atunci tu traieste-ti viata.

| Andreealovechocolate a răspuns:

Nu va veni.Eu cred ca Dumnezeu va hotar cand va veni, cred ca atunci cand oamenii vor fi prea rai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da vinci a cosnidera ca prin 4010 dar nu este adevarat, Dumnezeu alege acest lucru, El a creeat lumea si el o va distruge, el ne-a facut si el ne va lua vietile. Dupa asa numita Apocalipsa iadl va disparea si tot raul totodata iar oameni vor fi mult mai buni. Iar dupa oamenii de stiinta, sfarsitul va fi in soarele va disparea ( nu te ingrijora laughing aces lucru se va intampal peste 2 milioane de ani). Raspunsul meu este: CAND DUMNEZEU VA DORI!

| jhonny999 a răspuns:

Urmareste acest film si vei vedea ca exista multe lucruri care ne schimba viata. http://www.apa-vie-romania.ro/....../index.php Daca esti interesata de acest tip de informatie, te mai astept cu intrebari.

| kindness a răspuns:

Sigur ca vine. e pe vine. mai asteapta vreo 2000000de ani! s-a nu clipesti, uita-te doar la geam pana la sfarsitul vietii talelaughingrolling on the floorwinking

| JustSimple a răspuns:

Nu. Dumnezeu nu a facut lumea ca sa o distruga.

| DamonsGirl a răspuns:

Nu va veni! Poate va veni kandva! Cand va vrea D-zeu. laughing Stupida intrebare! laughinglaughingrolling on the floor

| anutzyk_2800 a răspuns:

Eu consider ca sfarsitul lumii nu va fi. ma rog. nu prea curand. altii spun ca va veni sf. in 2012. da nu prea cred. eu zic sa nu-ti faci griji.

Întrebări similare