| Live.Laugh.Love a întrebat:

as vrea si eu sa-mi spuneti niste carti pentru adolescenti, cu fantome, vrajitoare, spirite rele, gen " Croniceile Spiderwick " [ toate ] >--- cuprinsul cartii era cam asa : [ 3 copii se muta intr-o casa bantuita de acum 100 de ani, si isi dau seama ca este locuita de spiridusi, ei fac tot posibilul sa afle ce este in casa lor etc ( detalii )... ] adica captivante, eu as vrea cu fantome, dar puteti sa-mi spuneti si carile voastre preferate, multumesc happy funda la cele mai infricosatoare si ...frumoase
p. s: sa nu fie plictisitoare straight face

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Joseph Delaney-Cronicile Wardstone (Ucenicul Vraciului, Blestemul Vraciului, Secretul Vraciului, Bătălia Vraciului, etc), E Rose Sabin-seria Şcoala de vrăjitorie(Puteri periculoase, Şcoala de vrăjitorie, Bestiile atacă), Neil Gaiman-Coraline, JK Rowling-seria Harry Potter, Jonathan Stroud-trilogia Bartimaeus(Amuleta din Samarkand, Ochiul golemului, Poarta lui Ptolemeu), J P Taylor-Stăpânul Umbrelor, Absintos, Stephen King & Peter Straub-Talismanul. Îţi citez din prezentarea Cronicilor Wardstone-"Ani de zile, Vraciul a ocrotit Comitatul de stafii şi duhuri, dar mai ales de vrăjitoare. Sunt vrăjitoare care înghit copii, vrăjitoare asasine, vrăjitoare celtice, vrăjitoare moarte şi vrăjitoare atât de frumoase, încât pot să frângă inima unui bărbat. Aceste poveşti îţi vor îngheţa sângele în vine şi te vor înspăimânta până în măduva oaselor.Nu uita să nu le citeşti după miezul nopţii… Ai fost avertizat, aceste cărţi sunt cu adevărat înfricoşătoare"

7 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Luna plina - Kelley Armstrong. E absolut superba, ti-o recomand!happy

| AddaXD a răspuns:

Cartile cu Nina poate - o prietena de-a mea e mare fana
Milla & Sugar
sau intreaba la librarii

| Aysa19 a răspuns:

Uite eeu stiu carti gen horror dar sunt si romanticehappy

ex:New Moon, Eclipse, Beastly(superb:X)...toate astea sunt superbe:X...

sper ca ti-am fost d ajutor:*

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu acum citesc un volum de cărţi, Vampirii Sudului, destul de interesantă cartea, după titlu se şi vede, este vorba despre vampiri în cărţi.

| kidulinha a răspuns:

Twilight - Amurg, Luna noua, Eclipsa, Zori de zi. Super carti, super film, super poveste :X este o poveste despre o fata normala care se indragosteste de un vampir. Restul e cancan laughing
Restul ramane sa-l citesti tu. Sau sunt si filme dar eclipsa si zori de zi n-au aparut. Cartile sunt scrise de Stephenie Meyer. Nu sunt foarte scumpe, in jur de 60 de ron :* Pupici:*

| last_9432 a răspuns:

Eu citesc din colectia chic:D
http://www.librariaonline.ro/......t_info.php
Mi se par interesante si titlurile cred ca iti dau cat de cat o impresie despre carte:D

| LolooLory a răspuns:

New moon