BUNA Alexa_8596 id meu este saramelisa20 te rog da-mi unul
Cred ca este bun codul pe care ti-l dau acum:j4wq55tl
Nimeni no sa-ti dea ca ei au dat bani pe acel cod e 39, 99 ron si tu dacai da 400 in bani vechi pe webkinz si ai da codu cum te-ai simti. A si poti sa-ti ei in 2/3 zile e la 300 de mii in bani vechi. Fa-ti un cont de proba pa :-H postat
Buna ziua am eu 4 animalute si am codurile nefolosite. ¿Cine vrea sa-mi dea id si i le dau? Daca vreti va spun unul. Cred ca era j9mn76vc
Dati-mi mie daca aveti coduri nefolosite.Id:ioniliescu14@yahoo.com
Da, stiu cum e sa ai un cont de proba.Si eu am tot in felul acesta.Si daca se poate as dori si eu un cod nefolosit, de la orice animal, nu este importanta rasa. Daca aveti vreun cod nefolosit, care nu va mai trebuyie va rog sa mi-l dati personal pe adresa de mess:renteaflori.Va multumesc de intelegere.
Buna! Aveti niste coduri secrete si pentru mine, pentru Webkinz? Va rog! Am patru webkinz de plus si unul mic, dar, din greseala am dat pe log in decat pe membru nou, cand am vazut ca nu vrea, eu nu aveam cont, am aruncat codurile. Puteti sa ma ajutati? Trimitetimi un cont pe messenger sau pe mail.Adresa mea de mail de pe yahoo este:briana_moise@yahoo.com,adresa mea de mail de pe gmail este:briana.moise@yahoo.com si adresa mea de messenger de pe yahoo e la fel cu adresa de mail de pe yahoo.
Buna eu am 8 ani si mi-as dori foarte foarte mult sa am un animalut webkinz! Mereu aud de ei si imi pare rau ca nu am si eu unul iar parintii mei nu vrea sa imi cumpere, pentru ca cica e o prostie de joc dar pentru mien e foarte frumos.Va rog imi poate da si mie cineva un cod secret pe id de mess ichim_madalinavalentina?
Id-ul meu este gabyponei legat cu litere mici va rog sa-mi dati si mie coduri nefolosite ca nu am