| nedumeritpanlacapat a întrebat:

Bună
Azi mi s-a cerut sa inregistrez unul sau doua citate a celei mai mari persoane pentru a reprezenta tara noastra la un proiect multicultural in Armenia. Eu m-am gandit sa il citez pe marele nostru poet Eminescu dar sunt de parerea ca si alti mari ai romaniei 'ar putea' da o vorba celebra despre România noastra. Scrieti-mi, dupa parerile voastre, cine ar trebui sa fie acea persoana?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

„Intr-o tara asa de frumoasa, cu un trecut asa de glorios, in mijlocul unui popor atat de destept, cum sa nu fie o adevarata religie iubirea de patrie si cum sa nu-ti ridici fruntea, ca falnicii stramosi de odinioara, mandru ca poti spune:"Sunt roman!" Alexandru Vlahuţă

| nedumeritpanlacapat explică (pentru anad):

Am reactionat cam tarziu dar, totusi, raspunsul tau mi se pare cel mai bun si unul pe care as fi considerat sa-l aleg, pentru proiectul la care am participat. Ms de efort!

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sau poate cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei ar putea fi: Gica Hagi. Iti dau si doua citate celebre daca vrei: "Omul este o fiinta umana"; "Copii, mergeti la scoala ca si scoala e buna la ceva". Glumesc.

| SkyPilot a răspuns:

Carol I. Neamtul a fost poate cel mai bun Roman din toate timpurile.