Greu de spus.
Au fost multi, precum: Dali, Da Vinci, Picasso, Rembrandt, Renoir, Boticelli, Monet...
Cei mai importanti sunt: Michelangelo, Leonardo da Vinci, Picasso, Van Gogh, Monet, Botticelli, Goya, Grigorescu, Dali, Rafael, Tonitza, Rubens, Tizino si Rembrandt.
Dintre pictorii romani, printre cei mai cunoscuti sunt: Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Stefan Luchian, Ion Andreescu, Camil Ressu, Nicolae Tonitza, Nicolae Petrascu, Theodor Pallady, Corneliu Baba, Ion Tuculescu, Sabin Balasa
Cel mai cunoscut (dupa nume, asa cum ai intrebat tu) este Leornado Da Vinci, toata lumea a auzit de numele lui dar cel mai bun nu cred ca stie nimeni.
Dintre Michelangelo sau Picasso (Da Vinci avea mai multe domeni unde excela inventiile lui rup tot).
Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruíz y Picasso
Buna...Din ceea ce am studiat eu stiu ca urmatorii Michelangelo, Leonardo da Vinci, Picasso, Rubens, Dali, iar de la noi N.Grigorescu, Stefan Luchian, Ion Andreescu, Cecilia Cutescu -Storck, Theodor Pallady si multi altii care nu imi vin in minte acum sunt printre marii pictori.Dar primii trei sunt cam cei mai cunoscuti
anonim_4396 întreabă: