| black1white a întrebat:

caut o imagine cu acel articol din revista "
curs de pictura" de la deagostini ( cred ca era nr 1) in care se descrie cum se deseneaza un mar, in creion. caut cursul respectiv, cu toti pasii. o imagine sau cursul online m'ar ajuta foarte mult. dau si funda big grin

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Uite aici http://www.deagostini.ro/pictura/index.php

Cu toate ca aceste carti le poti gasi in librarii si la fondurile plastice din orasul tau.

| Doxi a răspuns:

NU mai cereti sa va dam link-uri la filme/jocuri/cursuri pirate deoarece acesta comunitate nu promoveaza pirateria si nu ne lasa sa publicam link-uri de unde poti lua jocuri piratate sau altceva.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Doxi):

Nu are nici o treaba cu pirateria! A intrebat de niste carti de la o editurawinking!

| Doxi a răspuns (pentru MihaelaDart):

Aia nu e imagine de pe care sa poti citi! de ce crezi ca nu ai gasit cursul pe internet pentru ca acel articol este protejat de drepturile de autor
si daca il gasesti este piratatwinking
adevarul ca eu initial m-am gandit la imagine iso. dar tot ilegal e

| MihaelaDart a răspuns (pentru Doxi):

De pe site-ul editurii oricum nu se poate copia si cursul, cred ca ai si vazut tu asta binisor. Sincer nu am incurajat-o catre piraterie ci m-am gandit sa cumpere cartea!winking

P.S @Black1white, gasesti astfel de carti la fondul plastic cum sa concepi fructe, forme geometrice, oameni, te invata pas cu pas cum sa le desenezi si/sau aplici culoarea.

| Doxi a răspuns:

Aia nu e imagine care s-o poti citi! de ce crezi ca nu ai gasit cursul pe internet pentru ca acel articol este protejat de drepturile de autor
si daca il gasesti este piratatwinking