| Sigmund a întrebat:

Ce parere aveti despre cartile harry potter?

Răspuns Câştigător
| simf a răspuns:

Cartile cu harry potter sunt o lume fascinanta pentru copiii de toate varstele. merita citite si la 11, 22, 33, 88 de ani, totul tine numai de fantezia cititorului, ca jk rowling a creeat o minune de lume...

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sunt frumoase, dacă le citeşti în copilărie mai ales, când eşti mai mare îşi pierd puţin farmecul, dar oricum povestea e captivantă şi atrage cam toate vârstele. Citeşte-te pe toate, dacă până acum nu ai citit cărţi( în general) după ce o să le citeşti pe asta o să-ţi placă să citeşti! Baftă!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Le-am descoperit înainte să apară primul film şi mi-au plăcut chiar mai mult decât aş fi crezut că e posibil, având în vedere faptul că trecusem de vârsta căreia îi sunt adresate, J K Rowling scrie grozav, reuşeşte să creeze un univers imaginar plin de viaţă, credibil în ciuda tuturor elementelor fantastice, are o imaginaţie fără limite, umor şi o extraordinară atenţie pentru detalii-m-a dat gata ideea cu bomboanele cu gusturi ciudate, nemaiîntâlnite(spanac, iarbă, ceară de urechi, vomă). De la Pocalul de foc povestea devine mai sumbră dar se presupune, probabil, că şi cititorii au mai crescut puţin, eu eram adult dar tot m-a surprins această schimbare dar am apreciat capacitatea autoarei de a veni tot timpul cu ceva nou.Cred că vor fi multă vreme pe lista mea cu romane fantasy preferate.

| Diana_7451 a răspuns:

Salut!
Eu am citit toate cartile. Le-am recomandat si mamei mele. Si ea a inceput sa le citeasca. Intr-un timp nu foarte lung, le citise si ea. Asta dovedeste ca sunt foarte interesante, usor de citit, si mai ales: sunt bune pentru orice virsta. Poate ca prima carte la inceput te va plictisi un pic (sunt 7 carti), dar asta se va intimpla deoarece ea are la inceput multa descriere. Dar sunt singura ca fiecare carte pe care o citesti, te va captiva din ce in ce mai mult. Nu te speria de grosimea cartilor. Ele sunt foarte interesante! si repet! foarte usor de citit. Sper ca te-am putut ajuta.
Succes mai departe!
Pa.

| xxpixelchickxx a răspuns:

Sunt geniale...eu le-am citit pe toate in engleza si pot spune ca le iubesc.

| Valy_8638 a răspuns:

Sunt foarte misto le.am citit te tin cu sufletul la gura respect pentru scriitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le-am citit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la ne bunie harry potter ma uit la un flilm mereu cand incepe ciar am cartea harry potter si talismanele mortii care filmul va aparea in iulie 2011 dar mai bine sa citesc cartea e mai de groaza noaptea sper ca toata lumea sa isi ia carti cu harry.Pa.

Întrebări similare