anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Ce parere aveti?!

Thoughts of darkness, words of light,
I shout out into the night.
Unspoken thoughts, so many fears
Soon will fill a lake of tears.

Out comes the sorrow, out comes the pain
Out comes my tears like a summer rain,
Out comes the sadness that I kept inside
Out come the secrets I can no longer hide.

Dark clouds suddenly a cover the sky
Thunder and lightning appear, don’t ask me why...
Ravens fly above me and they cry,
They keep asking me, who am I...

Suddenly a black arrow hits me in the chest and I kneel
My hart I could no longer feel...
I look up into the black sky
Then I fall upon a field of red roses and I die...

My thoughts of darkness, my words of light
They have been silenced by the night
Never spoken, never heard
By any man, tree or bird.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avand in vedere ca scrii prost in romana, cam cat de bine crezi ca scrii in engleza? Lasa-te, baiatule, sau macar nu mai cersi aiurea laude de doi lei, esti mai penibil chiar decat Bacemi, in vremurile lui de glorie.

| Kodokuna a răspuns:

Versurile sunt bune pentru un cantec, dar ai niste greseli pe-acolo.Roaga pe cineva sa te-ajute sa le corectezi.In rest e bine, au rima, si cred ca au si un inteles.

Răspuns utilizator avertizat
| cris_4495 a răspuns:

faptul ca rimeaza nu inseamna ca are sens,idiotule, lasa-te de scris poezii si mai ales in engleza, daca oricum n-ai nimic nou sau folositor de zis

| cris_4495 a răspuns:

faptul ca rimeaza nu inseamna ca au sens,idiotule,si cauti aprecieri aici? daca oricum nu ai nimic nou sau macar folositor de zis, lasa-te de scris poezii, si mai ales in engleza.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Adrian
Daca nu ma obligi sa-ti raspund la mediocritatile postate, nu inseamna ca nu am voie sau ca nu ar trebui sa fac asta. Ca s-o rezolvam si cu logica ta de...cum ziceai? Ah, da, Adrian Mutu. Si ok, sa presupunem ca nu cersesti laude. Fii bun si explica de ce postezi atatea tentative de poezii, pe un site non-literar.
@criss
Usurel, fatuca draga, sa nu faci implozie. Afla tu de existenta punctuatiei, apoi pune la indoiala capacitatile mele de a intelege niste versuri de nivelul unui pusti de clasa a opta, hai a noua, cu indulgenta.
@ ambii + cine mai doreste, cine mai pofteste
Daca tot va intrebarati cine-s eu si cum de imi permit, voi face un lucru usor jalnic, care nu prea imi sta in fire. Va voi invita, adica, sa intrati pe blogul meu, a carui adresa o gasiti pe profilul de aici, si sa accesati doua dintre categoriile lui: "Ropza" si "Zoepii". Cititi, comparati (daca sunteti in stare, ceea ce nu prea cred) si mucles.

| 4b a răspuns:

Ce lume rautacioasa frate...frumos adrian! bravo:*

| Just1dream a răspuns:

Adrian, nu ii asculta pe cei ce sunt rautaciosi. Este foarte frumos ca scrii poezi, si eu am acesta pasiune, este de asemenea minunat ceea ce scrii pentru ca slovele vin din inima si astfel dobandesc o valoare inegalabila. Mie imi place foarte mult stilul tau de a scrie si te sfatuiesc sa continui, iar legat de poeziile in engleza este o incercare destul de reusita, dar la inceput nimic nu iese perfect. O mai poti lucra tinand cont de ceea ce vrei tu sa trasmiti. Continua sa faci ceea ce iti place caci... ce ar fi viata daca nu am face ceea ce simtim?