Nu e nevoie de un titlu foarte sofisticat. Un titlu care nu are nici o legatura cu continutul este un titlu gol, care nu inseamna nimic, un apendice inutil care distruge frumusetea continutului si ar trebui indepartat. Gandeste-te la poezii, la elementele lor, la sentimentele pe care le transmit, la felul in care le-ai scris, la fiecare detaliu si o sa stii ce titlu se potriveste.
Poate un motiv des intalnit in poeziile pe care le contine (in afara de dragoste), sau titlul uneia din poezii.
M-am gândit dar vroiam un titlu foarte sofisticat, cum este de ex. cartea lui Nichita " Oase plângând", sau Blaga " Pașii profetului"
Nu e nevoie de un titlu foarte sofisticat. Un titlu care nu are nici o legatura cu continutul este un titlu gol, care nu inseamna nimic, un apendice inutil care distruge frumusetea continutului si ar trebui indepartat. Gandeste-te la poezii, la elementele lor, la sentimentele pe care le transmit, la felul in care le-ai scris, la fiecare detaliu si o sa stii ce titlu se potriveste.
Daca tu, ca autor, nu stii ce titlu se potriveste volumului, mai poti incerca la editor, asta dupa ce va citi manuscrisul(il poti trimite si fara titlu). Editorul te poate sfatui.
Dar sa venim noi cu tot felul de titluri, fara sa citim manuscrisul, e o porcarie, caci nu vei gasi nici unul pe placul tau.
Da ai mare dreptate. Daca nu sti despre ce se vorbeste in context nu vei da niciodata un titlu bun.Cel mai bine e sa il spuna autorul.El stie cel mai bine ce a vrut sa redea in acele randuri.
Inima pierduta, Oceanul pasiunii, Zbor in orasul iubirii. Nu stiu, sper sa te inspire.
Prinos de iubire,Frumusetea clipelor,Anotimpurile iubirii, Bucurii nejefuite, Freamat de gand, Primavara sufletului, Labirintul trecutelor iubiri.
Nu ca sunt versuri albe
Iubire scrisa... poate
Iubire scrisa poate
Hmmm. mai gândestete te rog
Nu-mi vine altceva...
Bun, dacă nu primesc altul până diseară, îl declar câștigător
Freamat de suflet, Inima infiorata, Suflet hain, Suflet involburat. Daca mai astepti o zi 2 ma mai gandesc dar acum nu am suficienta inspiratie.
Buna! Ce zici de..."Cele mai frumoase momente ale vietii." Scuze altceva nu mi-a venit in minte
anonim_4396 întreabă:
chiarnustiucenumeasputeasapunayy întreabă:
Fabulous întreabă:
Emamuresan întreabă: