Cu toate ca am dat cateva teze pana acum (sunt in clasa a 7a ), tot am emotii de fiecare data (oricum am luat numai 9 si 10 la teza; Slava Domnului).Didactic.ro este un site bun de unde fac exercitii; acolo gasesti multe teste; fise de lucru.Cat despre teza, incearca sa fii tu insuti.In primul rand trebuie sa fii relaxata, sa stii ce vrei; sza iti impui(ex. Vrei sa iei peste 8 )In al doilea rand trebuie sa incepi pregatirea cu 3-4 zile chiar o saptamana inainte.Incearca sa faci cat mai multe exrercitii,unde nu stii, intreaba-ti profesorul/profesoara de romana, cu siguranta o sa te ajute.Cat despre scris...da se puncteaza,incearca sa scrii cat mai frumos,sa se inteleaga, sa faci redactarea corecta in pagina, toate acestea se puncteaza.Succes la teze!
Didactic.ro
Sunt absolut sigura ca o sa gasesti aici. Dai la discipline, la materia la care vrei si alegi clasa: acolo o sa fie si teze.
Bună! Uite cu ce te pot ajuta eu. Dă click aici şi găseşti povestite lecturile cerute. http://www.lecturirecenzate.ro/lecturi-povestite/
rosse99 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nis_De_1996 întreabă: