| stangaionut a întrebat:

Buna cum pot face patratele la 11 ani am 1.52 si 53 kg?

Răspuns Câştigător
| alexandra_5561 a răspuns:

:)) Exercitii fizice abdomene, flotari(daca vrei si bicepsi etc) si tot tacamul. Stai calm ca nu o sa faci patratele in cateva saptamani. http://www.pravaliata.ro/abdominale.htm

8 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Te duci la librarie. Cumperi o uniforma niste carioci, hartie, si apoi faci cate patratele vrei.

PS La sala de forta nu cred ca primeste kinderi.

| Ruxuletz a răspuns:

Buna. Du-te mai copilule si fa lucruri de varsta ta. La 11 ani preocupat de asa ceva? Eu la 11 ani ma jucam cu papusile laughing,,voi sunteti preocupati de masturbari, patratele, fete...Doamne.

| cipp94 a răspuns:

laughing la ce inaltime ai ai putea da jos si vreo 7 kile, apuca-te de un sport sau du-te la sala, eu iti recomand prima varianta desi e mult mai grea daca te gandesti la aspect. Patratele... se fac din orice sport daca ai multa vointa, eu stiu cazuri.

| Sandulescu_Andrei_1999 a răspuns:

Trebuie sa faci inot, inot de performanta si in cativa ani o sa fii cel mai magnetizator de fete happy dar nu gimnastica si alte din astea tongue gimnastica te face mic daca ai 53 kg trebuie sa dai jos cam13 kg straight face.cu placere

| Smo665 a răspuns:

1. du-te si alearga in jurul casei/blocului de 5 ori pe zi (iti trebuie)
2. fa cate 20- 100 abdomene pe zi
3. Mananca regulat, shaorma, kebab etc...
Noroc

| Frunza_Mihaita_1994 a răspuns:

De fapt, cea mai buna optiune e fugitul, vei fi slab si cu patratele si cu muschi. daca faci abdomene si flotari vei ramane mic. Sportul cu abdomene se face pe la 14 ani pentru ca atunci corpul se dezvolta altfel.La mine a mers

| Sabin_1644 a răspuns:

Oricum daca vrei sa faci patratele,sincer nu o sa-ti fie usor cu programul,plus ca la varsta asta corpul tau se dezvolta, iar o mare problema ar fi urmatoarea... daca te apuci sa-ti lucrezi corpul de la varsta asta, toate substantele care ar trebui sa-ti dezvolte oasele s-ar duce in muschi si asta ar insemna opriea ta din crestere.

| stef92 a răspuns:

Exact ca si un adolescent, muncesti... abdomene in fiecare zi dim si seara...in fiecare zi a saptamanii.si vei vedea diferenta

Întrebări similare