As scrie un mic roman psihologic
Despre un copil ramas fara parinti, care cunoaste diferiti oamnei si diferite moravuri, si totusi gaseste putere sa se cunoasca pe sine
Ideea ta seamana mult cu cartea "Oliver Twist"...
Buna idee!
Astia ti-au dat niste idei banale pe care le gasesti in orice filme.Tu ai putea face mai mult.
Dupa nume, imagini si dupa cerinta imi imaginez ca esti in pana in clasa a 6 a(Cel mult clasa a 5 a; Cel putin grupa pre-pregatitoare)
EstiCelMaiVarza daca nu poti face asa ceva! Nu cred ca esti in clasa in care esti la scoala(Si in clasa a 2 a imi dadea mai greu decat atat)
Esti fraierica
Si tu probabil esti un tâmpit din grupa mică, iar poza ta mai mult ca sigul e portretul care ți se potriveste.
De parca "poza ta" (Numit avatar mai nou; De acum vreo 9 ani) trebuie sa aiba legatura cu omul sau ce vrea acesta...
Este un site liber(Aproape liber[Pentru Informatii exista regulamentul TPU])
in care oamenii pot sa isi raspunda la intrebari privind viata lor sau intamplarile, sau chiar si intrebari(Vreau sa pun o intrebare)
Te rog sa nu ridici tonul si sa arati mai mult ca suntem inruditi cu maimutele(S-a dovedit deja ca avem 19% ADN identic cu maimuta; Stiinta avanseaza)
Se pare ca am atins un punct care te enerveaza si cred ca ar trebui sa te linistesti baiete...
Poza mea este luata de pe www.9gag.com (Un site funny; E IN ENGLEZA[RADIOACTIVE 4 YOU]
Eu as srie ceva rea ce s-a intamplat in viata mea si as mai adauga si un pic de imaginatie stiu si eu dragoniisau altecele!
Tu avand viata ta obisnuita cu un vis de mult dorit totusi neindeplinit si intr-o normala zi te duci la magazin si intalnesti o persoana foarte frumosa care te place te iubeste iar tu simti la fel asa ca aman 2 va plimbati prin lume sa va indepliniti visele.