| andreea_4425 a întrebat:

Dati-mi si mie njiste coduri secrete webkinz, adevarate si nefolosite, ca am doar un cont de proba cu un catelus pe nume Ashely. Sunt sora cu Sarah. Dati-ne si noua niste coduri, ca m-am chinuit atata pentru. coduri secrete pe contul surorii mele de nu am mai putut

Răspuns Câştigător
| anotherhumanbeing a răspuns:

Nu pot sa-ti dau. sunt secrete.winking

62 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proasto!
tu crezi ca codurile webkinz cresc in copaci!?

| HarleyQuinn a răspuns:

Bai fato cumpara-ti si tu! Tu cine crezi ca e suficient de tampit sa-ti dea tie un cod pe degeaba? Du-te bai fetito la magazin si cumpara-ti.Stam noi sa dam bani degeaba si dupa sa-ti dam tie codul.Idioata mai mare ca tine n-am vazut!

| kristy10 a răspuns:

De ce se mai numesc coduri SECRETE?

| DidudicaDi a răspuns:

Poti sa iti faci cont si fara cod ca intri cand sa te inregistrezi si in loc sa dai pe prima dai pe ultima si te joci acolo zice cont de proba dar te poti juca cand vrei. sper ca ai inteles daca nu bagama pe mess la adresa de mess : dianaalina2006

| monica2000 a răspuns:

Nu e frumos sa ceri coduri. Trebuie sa-ti cumperi un Plus Webkinz sau un Lil' kinz de la magazin. Mai multe informatii gasesti pe blogul meu tetileanumonica.blogspot.com.

| andrea29 a răspuns:

Si eu am unul l-am cumparat cu 3 lei. Un iepuras Lil'kinz la supermarketul Billa... sper ca te-am ajutat!

| Taga_Elena_1959 a răspuns:

Eu am f multi webkinzi! Am 24! i ador in fiecare zi in care merg la un supermarket imi iau cate 1, 2 sau 3 webkinzi apropo am si 2 zumbuddy asta ma face cu? 26 de webkinzi!

| RobertaIulia a răspuns:

Draga proasto, exista oferte la webkinzi

| SmarandaBolea a răspuns:

Sa furi e pacat! Si e trist cand un webkinz nu are cod...;( Eu am ununl fara cod

| andreea_4425 explică:

Pai mama noastra nu are bani!

| andreea_4425 explică:

Daca imi dati un cod secret va dau fundita sh un cont metin2 lvl56 cal armat etc...

| alexandra811 a răspuns (pentru andreea_4425):

Da si mie id tau sa vb plz

| andreea_4425 explică:

Ce rea este lumea din ziua de azi u ii ceri ceva sh ea se intoarce cu spatelesad nu mai poti conta pe nmnsad

| Petronela_Sorina_1998 a răspuns:

Andreea poti sa te uiti pe net de unul si vezi cat costa comanzi si primesti daca mama ta nu are bani strangi si dupa cumperi

| sandrykskumpyk a răspuns:

Buna uitati id meu de mess sandryk.skumpyk bagataima in lista si va dau cata coduri vreti

| lovekiti a răspuns (pentru sandrykskumpyk):

Buna poti sa imi d-ai si mie un unul doar daca nu il folosesti?

| lovekiti a răspuns (pentru sandrykskumpyk):

Buna poti sa imi d-ai si mie unul?

| sandrykskumpyk a răspuns:

A si contul meu este fauna10 cine vrea sa-mi trimita mobila

| Deyutza102 a răspuns:

Codurile voastre sunt folosite...straight face imi pare rau dar nu am webkinz

| Deyutza102 a răspuns:

Eu am un cont cu un blue whale webkinz dar l-a folosit un coleg

| Deyutza102 a răspuns:

Si nu dau asa pe degeaba iti cumperi animal si gata. mare lucru straight faceinvestesti daca nai

| carol a răspuns:

Am deja un cont metin2 de 22

| ZAPADA_4366 a răspuns:

Cumparati!laughing) Fetito!

| dobrecatalina69 a răspuns:

Eu nu am bani sa imi cumpar iar parintii mei nu vor si nu au nici macar timp

| CataLM a răspuns:

Vreau si eu un cod webkinz va rog id meu cata_ic10 ms winking

| didiutza1999 a răspuns:

Si eu am un cod la care animale este un ice dragon dar este folosit

| sunteuacela a răspuns:

Ba nu eee adevarat ca essti SORA cu SARAH.

| superpuppy6789hero a răspuns:

Auziti,nu e bine sa furi dar nici sa ceri coduri la oameni! sunt in primul rand drepturile lor, banii lor... daca nu aveti webkinz sau bani pentru el, economisiti. daca nu puteti...soarta!:-p

| anonim_3656 a răspuns:

Buna ieu am facut deja un cont cred ca ieste si iel bun username ieste bobi566 iar parola ieste 111111 daca nu ma credeti incercati si o sa mearga