Buna ieu am facut deja un cont cred ca ieste si iel bun username ieste bobi566 iar parola ieste 111111 daca nu ma credeti incercati si o sa mearga
Auziti,nu e bine sa furi dar nici sa ceri coduri la oameni! sunt in primul rand drepturile lor, banii lor... daca nu aveti webkinz sau bani pentru el, economisiti. daca nu puteti...soarta!:-p
Nu e frumos sa ceri coduri. Trebuie sa-ti cumperi un Plus Webkinz sau un Lil' kinz de la magazin. Mai multe informatii gasesti pe blogul meu tetileanumonica.blogspot.com.
Si nu dau asa pe degeaba iti cumperi animal si gata. mare lucru investesti daca nai
Ciudatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ai dreptate andreea! Ce rai sunt oamenii din ziua de astazi! Sunt si cu aceazi soarta ca tine.Ma numasc Diana.O fata rea mi-a facut cont cu numele de caca!
Sper ca nu te astepti sati intorc comentariul Disperatule
Eu am f multi webkinzi! Am 24! i ador in fiecare zi in care merg la un supermarket imi iau cate 1, 2 sau 3 webkinzi apropo am si 2 zumbuddy asta ma face cu? 26 de webkinzi!
Si eu am unul l-am cumparat cu 3 lei. Un iepuras Lil'kinz la supermarketul Billa... sper ca te-am ajutat!
Buna poti sa imi d-ai si mie un unul doar daca nu il folosesti?
Sa furi e pacat! Si e trist cand un webkinz nu are cod...;( Eu am ununl fara cod
Andreea poti sa te uiti pe net de unul si vezi cat costa comanzi si primesti daca mama ta nu are bani strangi si dupa cumperi
Rockărița întreabă: