| cooldreams a întrebat:

Dau testi la muzica si printre altele trebuie sa ascult cate un mic fragment de auditie si sa spun cine e si ce canta, dar NU LE STIU pe de rost. Mda, recunosc ca nu ascult asa ceva deci habar n-am de muzica clasica. Cum m-as putea descurca? Aveti vreun pont... ceva? Eu chiar si colegii mei va ramanem indatorati. big grin Va multumim!

2 răspunsuri:
| Iloveyou123 a răspuns:

Pai presupun ca la test nu va pune auditie pentru prima oara auditia aia ati mai facut.o si un clasa. Eu cand am avut un test asemenator aveam diverse melodii si trebuia sa spunem cum se numeste si autorul/compozitorul. Si cand faceam auditia la clasa inainte de text scriam de expemplu aveam o melodie Simfonia a 5. a de Bethowen semana ca o melodie dintr-un film horror si am scris in dreptul ei horror. Si asa la toate, una semnana cu reclama de la bonduel si multe altele. Si le reti mult mai usor asa. Sper ca ti.am fost de folos, deci scrii in dreptul melodiei ceva de care iti aduce tie aminte si le vei retine.

| cooldreams explică (pentru Iloveyou123):

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor film horror. reclama la conserve (care e la reclama?)! la asta nu m-am gandit! da, ma rog am mai facut-o in clasa doar odata acu doua saptmanai, dar stii eram toti in stand-by si nu stiu de ce. nu suntem culti de felul nostru, asa ca nu ma pot baza pe colegi (decat pe reclama la bonduellerolling on the floor). hai pa. i