| DianaAlexandra93 a întrebat:

De ceva timp m-am apucat să desenez în creion și mi-ar prinde foarte bine niște păreri:
http://dianaalex93.wordpress.com/
Multumesc!

11 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Nu-i rau, dar nu ar strica ceva mai multe detalii, în special la portrete.

| Mayar a răspuns:

Daca doar de ceva timp te-ai apucat si ai facut un asemenea desen, ai avansat foarte mult!
La Emma - e foarte finuta, doar la gura nu prea se vad umbre. Insa fata, parul, ochii expresivi, sunt foarte reusiti.
Braided Hair - nici eu nu am atata rabdare sa desenez fiecare firisor de par. Ai avut multa rabdare, iar rezultatul e uimitor. Felicitari!
Celelalte sunt impresionante, pentru ca, ai avut curaj sa desenezi diferite motive, si le-ai facut inca foarte bine. Niciun incepator nu cred ca ar fi putut desena chiar asa.
Continua cu munca. Ar fi insa bine daca ai studia anatomia umana, adica, nu teoria big grin ci reprezentarea scheletului uman, a muschilor, pentru a realiza desene si mai precise.
Mult noroc!

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Încearcă să cauţi pe la bibliotecă sau prin librării cărţi de Andrew Loomis, Ron Lemen, Glenn Vilppu, ş.a.
Te vor ajuta în a-ţi perfecţiona desenele.
Dacă te pricepi la engleză, îţi poţi downloada de aici nişte cărţi:
http://www.mediafire.com/? i44dwzkf9j9n8#bsjxd6eg8j8nn

| DianaAlexandra93 explică (pentru MalleusMaleficarum):

Multumesc! happy

| DianaAlexandra93 explică (pentru MalleusMaleficarum):

Multumesc tuturor pentru raspuns!

| Park1Suin a răspuns:

Pai ce pot sa zic.Hmmm....In primul rand
te pricepi de minune la desenat in creion.Ai talent.Doar un mic lucru lipseste, eu nu vad umbre.Stii,profa mea de pictura zice ca intr-un desen umbrele neaparat nu trebuie sa lipseasca.Atit.In genere, esti bravo!

| LivingLouder a răspuns:

Sunt frumoase dar sfatul meu este sa le oferi volum, adica in unele zone sa le dai umbre, dar sa fie hasurate, daca nu o sa aiba un aspect murdar (adica daca dai cu degetul)

| AsafteiAndreiDaniel a răspuns:

Este foarte frumoasa fotografia bravo

| irbis96 a răspuns:

In mare parte structura faciala e ok, ai putea sa ii dai putina textura parului totusi, si sa mai insisti (nu foarte mult) pe umbre happy

| PerianuPaula99 a răspuns:

Este foarte frumoasa fotografia.

| guiwenneth a răspuns:

Sincer mi-e imi plac foarte mult, atat prin simplitatea liniilor care construiesc ceva complex cat si de finetea acestora.Te felicit pentru acest talent si niciodata sa nu renunti la el, deoarece e un dar.Si eu il am crede-ma insa atunci cand termin un desen nu-mi mai place ce am facut si le aruncintr-un dosar pe care le pastreaza mama.continua sa desenezi faci o treaba buna happy