| AAandreeaAA a întrebat:

Buna dimineata, dragi copii! as dori si eu un cod secret webkinz (nefolosit) de la un pink pony. ribbon unicornul meu vrea o surioara, si daca nu i-o adopt, va plange, de nu o mai pot opri din plans. asa ca, fiti milostivi si generosi, si dati-mi va rog, coduri secrete webkinz nefolosite si functionabile.
Va multumesc pentru intelegere!

Răspuns Câştigător
| costi28 a răspuns:

Am un cod:KDR8MLTE

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coduri la id:tebreanmarius@yahoo.com Imi dati mobila va dau codurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze dar nici eu nu mai am webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te ajute cineva.intra si tu pe un site pe net si ai sa vezi coduri nefolosite. e foarte simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau andreea dar codurile webkinz le primesc copiii care cumpara webkinz din pacate eu nu iti pot da un cod

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!Aveti niste coduri secrete si pentru mine,pentru Webkinz ?Va rog!Am patru webkinz de plus si unul mic,dar,din greseala am dat pe log in decat pe membru nou,cand am vazut ca nu vrea,eu nu aveam cont,am aruncat codurile.Puteti sa ma ajutati?Trimitetimi un cont pe messenger sau pe mail.Adresa mea de mail de pe yahoo este:briana_moise@yahoo.com,adresa mea de mail de pe gmail este:briana.moise@yahoo.com si adresa mea de messenger de pe yahoo e lafel cu adresa de mail de pe yahoo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu am 8 ani si mi-as dori foarte foarte mult sa am un animalut webkinz! Mereu aud de ei si imi pare rau ca nu am si eu unul iar parintii mei nu vrea sa imi cumpere, pentru ca cica e o prostie de joc dar pentru mien e foarte frumos.Va rog imi poate da si mie cineva un cod secret pe id de mess ichim_madalinavalentina?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plase imi dati si mie un cod secret?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-mi si mie m-ati uitat sau ce?

Răspuns utilizator avertizat
| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| ClaraConstiantin a răspuns:

Scuze, am 11 animalute, dar codurile sunt folosite, sorry tongue

| Karinutza a răspuns:

printzesa_yna aceasta aceasta e adresa mea de imail am 40 de coduri nefo si le dau la schimb la alte coduri am coduri rare carres signuture si le dau la scimb de obiecte pe webkinz sau alte coduri daca vreti ducetiva cumparati un webkinz si va dau unul din codurile mele si voi pe acela pa va astept pe messbig grin

| florescucristi a răspuns:

Ma femeio fa-ti cont de proba

| elisabeta1998 a răspuns:

Buna! Ma numesc Elisabeta si mi-as dori si eu un cod secret Webkinz World insa cand i-am spus mamei mele a spus ca nu are bani. Insa daca cineva dintre voi se ofera sa-mi dea un cod atunci eu as fi fericita.Asa ca daca aveti vreun cod ce nu-l folositi si nu-l vreti va rog si mi-l dati mie.Multumesc mult! La revedere!

| lavikx a răspuns:

Ha ha ha, hai ca ma tavalesc de ras! Acum webkinz plang?! Serios vorbind, esti cam mincinoasa si pe deasupra si pretentioasa!

| lavikx a răspuns:

Apropo, de ce crezi ca se numeste un " cod SECRET"?!

| YulyWz a răspuns:

Nu are cum sa planga eu am o pisia pam pam kitty e super si o fata mi-a dat un cod secret de la un ponei de-al tau dar nu merge si desteapat-o ce nun intelegi din cod SECRET
Cine a scris asta e un mare ''destept'' cum sa scrii pam pam kitty sau desteapat-o? e cel mai penibil lucru pe care l-am vazut! Cine a scris asta trebuie sa mai invete ortograme frate!

| RusuRadu a răspuns:

Buna zioa! Eu am 9 ani dar vreau sa vad cum e un cont nu de proba.Nu vreau sa fiu cersetor, mama mea a spus ca imi i-a peste o luna, de zioa mea onomastica.Nimeni nu o sa iti dea un cod, fiindca costa mult si gandeste-te ca asta ar fi pomana.Deci nimeni nu stie cine esti si daca vrei sa faci ceva rau ect.deci nimeni pe planeta asta nu tiar da un cod secret.Codul costa cel mai mult din jucarie.Cumparati sau spera in continuare chiar daca nimeni nu o sa iti dea.