| Ramo137 a întrebat:

Buna, doresc sa scot o carte.
1 Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cum se procedeaza?
2 Cartea inca o scriu, sunt la inceput, niste sfaturi in legatura si cu asta mi-ar fi de folos.

Inceputul este asa:

"Voiam sa scriu de mult o carte, insa nu stiam despre ce anume, si nu din cauza ca nu am idei, dimpotriva, am atatea idei incat nu as vrea sa iasa o ciorba cu toate temele si genurile posibile. Nu mi-am gasit doar un loc sau doar o versiune a mea, fiindca mi-a placut sa invat cate putin din orice domeniu, sunt o fire curioasa care vrea mereu sa evolueze si sa invete, insa cu adevarat. simt ca locul meu este unde mi-am petrecut cel mai mult timp din viata mea, in lumea psihologiei umane, artei si lumea cainilor. Amuzant, stiu, dar nu ma judecati. happy "

Ca teme doresc sa fie: invataturi, amuzant, emotii, drama, aventura, singuratate, intelepciune, iubire, caini, sf.

Dau funda

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se prodeează că întâi o scrii. Apoi faci rost de minimum 1000 RON și o prezinți la o editură. Apoi vezi ce pățești cu ea.

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

laughing Nu pot sa nu observ cum mereu imi raspundeti la intrebari, multam!

| sadrian46 a răspuns (pentru Ramo137):

O să fac efortul să îți răspund mai serios la această întrebare, că meriți.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba i pe cei care au scris cărti in inchisoare, Adrian Nastase, Becali, Borcea etc, ei sunt marii scriitori.

| andreibirauovidiu a răspuns:

Treaba sta cam asa scrii cartea cumplet si cauti o editura sa iti publice cartea desigur ei iau mare parte din bani dar daca cartea are succes esti pe plus. SUCCES!