| Danutdanut100 a întrebat:

eu am cont pe www.desenatori.ro si nu mai am idei ce sa desenez cine da cele mai multe idei primedte funda:D

Răspuns Câştigător
| Buffulete a răspuns:

PAi nu stiu o clatita cevalaughing am glumit pai de exemplu un rasarit de soare sau apus ceva natural love struck

4 răspunsuri:
| InnocentSmile a răspuns:

Poti desena un apus de soare,o floare, o pasare pe o creanga, ploaiehappy

| Cineva231 a răspuns:

Si eu sunt pe desenatorihappyai incercat sa desenezi anime/manga? sau daca nu incarca imagini de backround sau wallpapere

| raluca4 a răspuns:

Poti sa desenezi un trandafir un portret camera ta marea si plaja un porumbel personaj dintr-un desene animat o lalea un catel sau o pisica niste ghiocei alba ca zapada si cei 7 pitici un ursulet cu mama lui rechizite o lebada un iepuras un elefant un peisaj niste dalmatieni niste ochelari si asa mai departe sper ca te-am ajutat pa:*si poate ai putea sa-mi dai si mie o funda pa:*

| Denisa_1320 a răspuns:

Heii.Si eu am cont pe desenatori.ro sii.ai putea face un portret,sau peisaje cu flori, blocuri, poti crea concursuri cu premii(ex.premiul I-20 voturi si 10 comm, premiul II-10 voturi 5 comm etc.). Poti sa te inspiri de pe internet.Imaginatiaa poate crea lucruri frumoase.Asa ca spor la imaginatielaughinghappy