| alexandra_8726 a întrebat:

Buna eu sunt Alexandra parinti mei sunt divortati. Tata bea foarte mult iar mama este in italia.Eu stau la bunici si ei au pensia foarte mica bunicul primeste 400lei iar bunica nu primeste de loc.Toti copii rad de mine ca nu am webkinz cui ii este mila va rog sa imi trimeteti un cont webkinz pe email la adresa : doncosmin8@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| PaulaGGiyongchy a răspuns:

Nu am cont pe webkinz,dar daca o sa imi fac o sa iti trimit! da ma poate sa aiba net, ca de el e nevoie, orcine are net ca nu e mult e 40 lei! da-mi sh mie plzz funda ca sa am si eu 17! mersi

9 răspunsuri:
| Ade a răspuns:

Stai! Deci...traiti cu 400 de lei pe luna si ai calculator?

| trifescugabriela a răspuns:

Da, pai ce sa zic interesanta poveste sincer bai povestea e interesanta dar necredibila adica zau fi serioasa faza de genu chiar sunt penibile si pentru oricine! Bai eu nu zic faptul ca nu te-as crede dar cred ca ar trebui sa te ingrijorezi de alte lucruri nu de webkinz sincer e ciudat adica e bine ca ai net eu zic sa te multumesti cu ce ai! Pe bune e penibil si pentru tine! Nu zic faptul ca nu te cred!

| Annitu a răspuns:

Aceeaşi întrebare ca Ade am şi eu.

| Kenny a răspuns:

Lololol hai ca mi'ai inveselit ziualaughing

| Elial a răspuns:

Eu nu te cred, parvenit-o!(si poti sa imi dai report sau ce vrei tu ca nu imi pasa tongue)

| Ezzio a răspuns:

Deci 400lei si ai si calculator si net?laughing)))rolling on the floor)))

| Silviu_7451 a răspuns:

Dovedeste ca esti diferita si ignora-le rautatile. Sunteti copii in cateva saptamani o sa uite de webkinz (ce-o fi si aia). Daca dovedesti ca esti diferita vei castiga mai mult respect in locul lor decat daca te conformezi. De precizat: a fi diferita nu inseamna sa-i iei la palme sau sa faci sex laughing Bafta!

| alexandra_8726 explică:

Pai noi stam la curte avem o gradin si multe animale
deci noi platim doar :internet, lumina si apa a si scuza m-am incurcat ma cheama iulia dar sunt pe contul unei prietene

| alexandra_8726 explică:

Buna multumesc fetei care mi-a dat cod puteti sa nu mai bagati in seama intrebarea aceasta
va rog?