Nu am cont pe webkinz,dar daca o sa imi fac o sa iti trimit! da ma poate sa aiba net, ca de el e nevoie, orcine are net ca nu e mult e 40 lei! da-mi sh mie plzz funda ca sa am si eu 17! mersi
Da, pai ce sa zic interesanta poveste sincer bai povestea e interesanta dar necredibila adica zau fi serioasa faza de genu chiar sunt penibile si pentru oricine! Bai eu nu zic faptul ca nu te-as crede dar cred ca ar trebui sa te ingrijorezi de alte lucruri nu de webkinz sincer e ciudat adica e bine ca ai net eu zic sa te multumesti cu ce ai! Pe bune e penibil si pentru tine! Nu zic faptul ca nu te cred!
Eu nu te cred, parvenit-o!(si poti sa imi dai report sau ce vrei tu ca nu imi pasa )
Dovedeste ca esti diferita si ignora-le rautatile. Sunteti copii in cateva saptamani o sa uite de webkinz (ce-o fi si aia). Daca dovedesti ca esti diferita vei castiga mai mult respect in locul lor decat daca te conformezi. De precizat: a fi diferita nu inseamna sa-i iei la palme sau sa faci sex Bafta!
Pai noi stam la curte avem o gradin si multe animale
deci noi platim doar :internet, lumina si apa a si scuza m-am incurcat ma cheama iulia dar sunt pe contul unei prietene
Buna multumesc fetei care mi-a dat cod puteti sa nu mai bagati in seama intrebarea aceasta
va rog?
Emamuresan întreabă: