| denny_7968 a întrebat:

buna fetelor voi ce le faceti la baietii care va poreclesc, va dau cu palmele la fund, va pun piedica si stau mai mult pe langa voi?
si daca un baiat care va place si va intreaba in fiecare zi sa fiti cu el (bine si tie tiar place 50% de el )ce iai sp? si apropo parintii nu te vor lasa ce vei face?(12 ani jum) scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| EuAndreia a răspuns:

1.daca iti da palme la fund il faci nesimtit (sa nu te auda cineva din profesori)
2. daca iti pune piedica ii pui si tu(nu neaparat)
3.iti dai seama din comportamentul lui daca te place sau nu si vezi ca baietii is parsivi, se joaca cu sentimentele fetelor.
4. daca te intreaba in fiecare zi, poate sa-si bata joc de tine sau e obsedat.Depinde de situatie.

5 răspunsuri:
| Zøєy a răspuns:

Baietii cu comportament ca ei stiu numai sa faca misto de fetele mai mici...La 12 ani si mie mi-a placut de un baiat si m-a intrebat daca e adevarat ca il plac si i-am spus adevaru' si am acceptat sa fiu cu el.Dar nu era un nesimtit.Si chiar nu si-a batut joc de mine si eu eram a5a si el a8a,deci era o diferenta...

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Nu in niciun caz. Nu va tine mult relatia. si oricum esti cam mica pentru o relatie.winking. mai astepta pana la 13-14.
PaPa pUp

| ZapaciLaa a răspuns:

Dupa mine, as fi cu el si daca relatia nu merge i-as da papucii(eu am tot 12 ani)winking

| DarkAngelz a răspuns:

Ii dai o palma sau o lovitura cu taisul palmei in spatele gatului si ii spui ca e prost
daca te.place si tu pe el observi daca chiar te place sau doar se face
PS: Sunt baiat si NU sunt POPONAR

| Ionyk13 a răspuns:

Ai destul timp sa fii cu cinevalaughing