Ceva vechi dar dragut ar fi "stai in 4 labe si fa ca magarul"
sau pune acea persoana sa danseze pe o melodie pe care e imposibil sa dansezi, si sa se straduiascaaa :] it's very funny
eh, alte idei nu mai am :]
Scrie un sms amoros si trimite`l unui numar aleator. Imita un profesor de la scoala. Timp de un minut comporata`te ca o maimuta in jungla. Punel/o sa danseze cu mopul. Sa faca cifre cu curu pe perete . sa sarute cu limba un obiect din apropiere. Sa isi imigineze ca peretele este iubitul lui/ei timp de un minut. Descrie fiecare jucator printr-un cuvant. Spune primul cuvant care iti vine in minte cand te uiti la fiecare dintre ei (tare). Coloreaza-ti toata palma stanga cu marker negru. Mergi la un vecin si roga-l sa te lase sa folosesti baia lui pentru ca a ta s-a stricat. Daca te refuza insista si spune ca trebuie neaparat sa mergi la baie. Fa striptease pana la slipi. Schimba un articol de imbracaminte cu jucatorul din fata ta . Daca vrei si intrebari pentru jocul adevar sau provocare sa-mi dai un mesaj pe privat ca stiu o groaza . Sau daca mai vrei alte provocari
Daca e la scoala la noi in clasa a venit o tipa acum doua zile si s`a dus la primul baiat pe care l-a vazut si l-a luat in brate si i`a spus te iubesc si a plecat apoi a venit dupa 2 minute si statea in fata clasei si a spus -sunt o vaca!- a mers prin toate clasele si a facut acelasi lucru
Emamuresan întreabă: