anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi spune cineva cum sa fac invatatul sa imi fie mai usor pentru ca ma pun sa citesc si am impresia ca adorm si ma plictisesc si nu ma intereseaza ce scrie acolo ce sa fac sa pot invata mai bine? si mai usor FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Cruciuliță a răspuns:

In viata trebuie sa faci si lucruri care nu-ti plac! Invatatul e necesar. In primul rand ca sa treci clasa, in al doilea rand ca sa nu te faci de ras, in al treilea rand...de ce sa devii tu cel mai prost cand fetele sunt innebunite dupa baieti inteligenti? Cu siguranta daca te plictisesti si, in cele din urma, adormi...nu-ti place ce citesti, respectiv ce inveti. Imparte-ti lectia. Masoara-ti timpul. Acorda-i fiecarei fraze cate 10-15 min (depinde) si ia-te la intrecere cu tine. Citeste si concentreaza-te numai si numai acolo (!), nu la muzica, nu la jocuri pe calculator, nu la mobil. Inchide ochii si repeta in gand tot ce-ai invatat pana in acel punct. Scrie apoi pe hartie tot ce ai retinut. Nu reusesti, o iei de la capat si nu te lasi pana nu reusesti. Asa faci cu fiecare fraza in parte. Stii vorba aia: lucrurile nu sunt greu de facut, e greu sa te pui in pozitia de ale face. si apoi repetitia e mama invataturii. Spor la invatat! HAi ca poti daca vrei cu adevarat!

1 răspuns:
| 22Stefan06 a răspuns:

Gandeste-te ca fara invatat o sa devii inginer de salubritate publica. Stai linistit si nu invata, Romania are nevoie de oameni ca tine!